Dortmund'dan Beşiktaş'a iki isim! Kagawa ve...

Shinji Kagawa için Borussia Dortmund ile temasları sıklaştıran Beşiktaş, Alman ekibinde son dönemde forma şansı bulamayan milli stoper Ömer Toprak'ın da durumunu sordu.

Dortmund'dan Beşiktaş'a iki isim! Kagawa ve...
Dortmund'dan Beşiktaş'a iki isim! Kagawa ve...
GİRİŞ 01.04.2019 10:10 GÜNCELLEME 01.04.2019 10:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, mayıstaki seçim sonrası bombaları bir bir patlatacak. Öncelikle teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldıracak olan Orman, transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

Bu bağlamda Shinji Kagawa için Borussia Dortmund ile temasları sıklaştıran Siyah-beyazlılar, Alman ekibinde son dönemde forma şansı bulamayan milli stoper Ömer Toprak'ın da durumunu sordu. 

Lucien Favre ile yıldızı barışmayan ve bu sezon sadece 7 maçta forma giyebilen Ömer'i elden çıkarmak isteyen Dortmund'un teklife sıcak baktığı öğrenildi. 

Siyah-Beyazlıar'ın 28 yaşındaki stoperin menajeriyle de bir araya geldiği aktarıldı. 

Ayrıca Beşiktaş'ta Eren Derdiyok sürprizi yaşanıyor. Beşiktaş'ın peşinde olduğu Ömer Toprak'ın menajeri siyah-beyazlılara şimdi de Eren Derdiyok'u teklif etti. (Güneş)

 

 

YORUMLAR 1
  • Malatyam441903 5 yıl önce Şikayet Et
    ÖMER Toprağı milli maçlarda göremiyorsak niye bjk formasıyla görelim ... BİRAZ YABANCI MİLLİ TAKIMLARINA VE MİLLİ OYUNCULARIMIZA BAKALIM BENCE...
    Cevapla