Açıkladı! 'Beşiktaş beni istiyor...'

Norveç'in Stabaek takımında forma giyen ve ismi Beşiktaş ile anılan 19 yaşındaki Hugo Vetlesen, Beşiktaş iddiaları hakkında konuştu.

Açıkladı! 'Beşiktaş beni istiyor...'
Açıkladı! 'Beşiktaş beni istiyor...'
GİRİŞ 22.03.2019 19:14 GÜNCELLEME 22.03.2019 19:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın transfer için izlediği iddia edilen Norveç'in Stabaek takımında forma giyen 19 yaşındaki Hugo Vetlesen, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

Beşiktaş iddiaları hakkında konuşan Vetlesen, ''Beşiktaş'ın beni istiyor olması çok güzel. Böyle büyük kulüplerin beni izlemesi iyi bir şey. Ancak şu anda Stabaek'te mutluyum. Zamanı gelince transferi konuşuruz.'' dedi.

Kendi oyun tarzı hakkında da konuşan genç futbolcu, ''Sanırım biraz daha bencil olmam gerekiyor. Belki biraz fazla kibarımdır. İstatistiklerinize bakıyorlar sonuçta. Eğer daha fazla gol atarsam piyasa değerimi arttırırım.'' sözlerini kullandı.

 

 

Belçika asıllı Norveçli futbolcu, orta sahanın ortasında oynuyor. Stabaek alt yapısından çıkan 19 yaşındaki futbolcu, Norveç Ligi'nde 50 maça çıkarken 1 gol ve 6 asist üretti. (Sporx)

YORUMLAR 4
  • beşiktaşlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta futbolcular alınmalı. Emekliliği dolmuş futbolcular istemiyoruz.
    Cevapla
  • ultra aslanlar 5 yıl önce Şikayet Et
    büyük takim olmak icin avrupada kupala kaldirmali bunuda birtek gs kulübü yapti yani türkiyenin tek büyügü var basarilari yüzünden önü kesilmek icin tff mhk herdaim yikmaya calisipta altinda ezildigi takimdir galatasaray
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini ne zannediyor bunlar, utanmasalar dünyada açlığı ve bütün hastalıkları biz bitirdik diyecekler. Siz önce sağda solda gezinen fetö kalıntılarınızı toplayın ondan sonra Türkiye'den bahsedin.
    Cevapla
  • Mame 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla