Beşiktaş'ta Burak Yılmaz pişmanlığı!

Şenol Güneş'in iki sezondur ısrar etmesine rağmen transferi geçtiğimiz ocak ayında gerçekleşen Burak Yılmaz, siyah-beyazlıları hem sevindiriyor hem de düşündürüyor.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz pişmanlığı!
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz pişmanlığı!
GİRİŞ 18.03.2019 10:09 GÜNCELLEME 18.03.2019 10:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Milli araya Göztepe'yi 1-0 yenerek moralli giren Beşiktaş'ta Burak Yılmaz pişmanlığı yaşanıyor. 

 

 

Tecrübeli oyuncu son maçlardaki üstün performansını devam ettirerek takıma galibiyeti getiren golü atmayı başardı. Attı ama golcü oyuncu Beşiktaşlıları bir yandan sevindirirken bir yandan da düşündürüyor. Siyah-beyazlıların ligde şampiyonluk yarışının çok gerisinde kalmasının en önemli sebebi ilk yarıda yaşadığı golcü eksikliğiydi. Negredo sezon başında gitti, Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek ise beklentilerin çok uzağında kalınca Beşiktaş da son yıllarda hiç alışık olmadığı bir şekilde lidere uzaktan bakar oldu. Burak Yılmaz geldi, dertlere derman oldu ve Beşiktaş'ın 2019 yılında hiç yenilmemiş olmasında en önemli rolü oynadı.

DİZLER DÖVÜLÜYOR

 

 

Siyah-beyazlı yönetim de taraftarlar gibi büyük bir pişmanlık yaşıyor. Şenol Güneş'in yoğun ısrarlarına rağmen taraftar tepkisinden çekinildiği için Burak Yılmaz transferi sezon başında gerçekleşememişti.

Hatta Şenol Hoca geçen sezon da Burak'ı istemiş ama sosyal medyadaki tepkilerden sonra yönetim o zamanda da transferi yapamamıştı. Geç de de olsa Burak Yılmaz'ın gelişinden sonra yıldız oyuncunun gol makinesi gibi çalışmasından dolayı vaktiyle hem tepki gösteren taraftarlar, hem de bu tepkileri dinleyen yöneticiler adeta dizlerini dövüyor. Başkan Fikret Orman'ın da Göztepe maçı sonrasında yakın çevresine, "Burak Yılmaz'ı daha önce alsaydık bu sezon biz şampiyon olurduk" dediği öğrenildi. (Türkiye)

YORUMLAR 14
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    getirdiniz emek hırsızının yüzünüzden bıraktm takımı
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş taraftarı yine idare eder. Gel sen bunu bir de Fenerbahçe taraftarına anlat. Geçen sene oynayan takımı yuhalayıp, şampiyonluğa engel oldular. Takım dağıtıldı. Teknik direktör gitti... Fenerbahçe'nin hali ortada! Yıllarca düzelmeyecek bir takım kuruldu! Taraftar şimdi ne düşünüyor acaba?
    Cevapla
  • anlamadım 5 yıl önce Şikayet Et
    gelde bunu beşiktaş taraftarına anlat. çok bilirler. kova kaleciye daha fazla sahip çıktılar. şimdi ıslıklıyorlar.
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    ohhh olsun hepinize futbol fukaraları
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    burakı istemeyen çapulcu lar futbol fukaraları burak türkiyenin en iyi golcusudur şenol hoca taa geçen yıl istedi seyirci istemiyor diye almadılar seyirciye bakarak iş yapanlar yarı yolda kalırlar lens negredo larin löw bibi kalitesiz futbolculara milyon dolarlar vereip karşılığında hiç alanlar akılsızlar alın size gitti şampiyonluk hatta 2. lik belki
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Burakla gelecek sampiyonluk istemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle