Gökhan Töre isyan etti! '9 aydır maaş alamıyorum'

Beşiktaş'ta Gökhan Töre, sosyal medya hesabından Beşiktaş'taki af ve maddi durumlar hakkında flaş açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki futbolcu başka bir Twitter hesabından atılan tweetlere yönelik cevap niteliğinde açıklamalar yaptı. 9 aydır maaşını alamadığını söyleyen Töre, kendisine kadro dışı bırakıldığının transferin bitmesine 2 gün kala söylendiğini de belirtti.

Gökhan Töre isyan etti! '9 aydır maaş alamıyorum'
Gökhan Töre isyan etti! '9 aydır maaş alamıyorum'
GİRİŞ 13.03.2019 10:05 GÜNCELLEME 13.03.2019 11:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve devre arasında affedilmeyen Gökhan Töre, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir programda kendisi hakkında söylenenlere cevap verdi.

 

 

İşte Gökhan Töre'nin sosyal medya hesabından verdiği cevaplar:

Programda benimle konuştuğunu söyleyen gazeteci beyefendi ile hiçbir şekilde bizzat konuşmadım; fakat program seyrinde konuşulan konuların ve sorulan soruların bizzat şahsıma yönelik olduğuna inandığım için cevap hakkımı kullanmak istiyorum.

 

 

Birincisi bu yarı dönemde kadro dışı kalacağımı yarı transfer sezonunun bitmesinden iki gün önce öğrendim. Sebebini sormama rağmen cevap alamadığımı sizinle paylaşmıştım. İki gün içerisinde profesyonel bir transfer gerçekleştirmenin mümkün dahi olamayacağını tahmin edersiniz.

İkincisi, programda telaffuz ettiğiniz “maaşını verdiniz , neden affetmiyorsunuz?” konusuna gelince... 9 aydır maaşımı alamadım. Ve yine tekrarlıyorum affedilmeyi bekleyecek hiçbir şey yapmadım. Bu suçlamanın sadece arkasına saklanılacak bir algı yaratma çabası olduğu kanısındayım.

“Hem maddi sıkıntılar var diyorsunuz hem para vereceksiniz hem de kiralık vermediniz bir de üstüne oynatmıyorsunuz! Belirsizliğinin muhatabı şahsım değildir.” Teşekkür ederim. Saygılarımla...

YORUMLAR 11
  • ARKADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    versenize adamların parasını fiko tv lerde boy göstermesini biliyorsun caka satmasını biliyorsun
    Cevapla
  • ÖZGÜR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadro Dışı olan futbolcuların Maaşını Başkanlar kendi cebinden versin.Ne olursa olsun ya göndereceksin, ya oynatacaksın.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapıyorsun da para istiyorsun töree
    Cevapla
  • Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadro dışı kalmış ne yapsın. Adam gibi haberi oku...
    Cevapla
  • Tabi 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki top oynuyosunda paranı vermıyolar katkın ne takıma gökhan ne yaptın onları konussana bunlara duzgun sozlesme yapmayan yonetım bedava para dagtıyo ulan kaleye ben gecsem bende 30 gol yerdım paranında yarısı yeterdı bana
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen enayiyimisin uefaya git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle