Beşiktaş'tan Loris Karius açıklaması: 'Yalan'

Beşiktaş, kaleci Karius'un Konyaspor maçının ikinci yarısına çıkmak istemediği, Şenol Güneş tarafından ikna edildiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Beşiktaş'tan Loris Karius açıklaması: 'Yalan'
Beşiktaş'tan Loris Karius açıklaması: 'Yalan'
GİRİŞ 11.03.2019 15:50 GÜNCELLEME 11.03.2019 15:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

Kalecimiz Loris Karius'un A. Konyaspor maçının devre arasında ikinci yarıya çıkmak istemediği, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş tarafından ikna edilerek oyuna devam ettiği şeklinde bazı basın yayın organlarında yer alan haberler tamamen asılsızdır.

Loris Karius'un böyle bir tavrı olmadığı gibi çıkan haberlerin de gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

YORUMLAR 3
  • Murat91 5 yıl önce Şikayet Et
    Karius zaten sahada yokki besiktas her maca 10kisi cikiyor. Besiktas gibi bir takimda oynuyorsun mac boyunca sana ortalalama 2veya 3 pozisyon gelir s'en bunlarin hic birini tutamiyorsun. Sezonu bu kalaciyle zor bitiririz, sezon sonu liverpoolun yolunu geri tutsun, bizim genc kaleci bundan fazla is yapar.
    Cevapla
  • birlik 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke çıkmasaydı hatalı goler yemekten bıktık
    Cevapla
  • Boztepe 52 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu ne is soyunma odasindaki nasil olurda bu sekil revize edilir. Ben Almanyada yasayan biri olarak bir sey söyleyebilirim isim icabi her tür insanla karsilasiyorum Almanlar kolay pes etmez. Ayrica. Ülkemizin en saygin teknikdirektörüne yapilanlarida tasyip etmiyorum gecen günler geri gelmedigi gibi gelecekte gecmis gibi olmaya biliyor
    Cevapla