Medel - Quaresma kavgası dış basında!

Beşiktaş-Atiker Konyaspor karşılaşmasında Quaresma ile Medel arasında yaşanan tartışma dış basında yer buldu. Portekiz gazeteleri, Medel'in Quaresma'ya gösterdiği tepkiyi manşete çekti.

Medel - Quaresma kavgası dış basında!
Medel - Quaresma kavgası dış basında!
GİRİŞ 11.03.2019 11:48 GÜNCELLEME 11.03.2019 11:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş-Atiker Konyaspor karşılaşmasının 34. dakikasında siyah-beyazlılar Burak Yılmaz'ın frikikten attığı golle skoru 2-1'e taşırken, bu gol öncesinde yaşananlar büyük yankı uyandırdı.

 

 

Frikiği kullanmak üzeri topa hareketlenen Ricardo Quaresma'ya, Şilili yıldız Gary Medel tepki gösterdi. Bunun üzerine Quaresma, Medel'e doğru hamle yaparken, Gary Medel, Portekizli futbolcunun ensesine tokat attı.

Araya giren Adriano, tartışmanın büyümesine engel olurken, Ricardo Quaresma frikiği kullanmaktan vazgeçti ve topu bıraktı. Atışı kullanan Burak Yılmaz ise topu ağlara göndermeyi başardı.

Medel ve Quaresma arasında geçen bu tartışma, dış başında da yer buldu. Özellikle Portekiz gazeteleri, Medel'in Quaresma'ya gösterdiği tepkiyi manşetlerine çekti. 

 

 

YORUMLAR 5
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Medel, şu artistin hakkından biri gelirse o da sensin. Taliscaya yaptığını yaptı ve şu an Lajiç ve Buraka karşı da aynı ayaklar peşinde, kesinlikle prim vermeyin.
    Cevapla
  • Savaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılın asisti : medelin burak yılmaz'a kullandırdığı serbest vuruş
    Cevapla
  • yusuf utku 5 yıl önce Şikayet Et
    kötü
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Takke düştü kel göründü
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi kide burak atti takim da kagawa var laic war hala topu birakmiyor q7 iyisin hossunda artik katkin cok yok
    Cevapla