Şenol Güneş: Konyaspor'u yenmeye mecburuz

Beşiktaş üzerindeki karabulutları bugün seyircisi önünde oynayacağı Atiker Konyaspor galibiyetiyle dağıtmak istiyor.

Şenol Güneş: Konyaspor'u yenmeye mecburuz
Şenol Güneş: Konyaspor'u yenmeye mecburuz
GİRİŞ 10.03.2019 10:56 GÜNCELLEME 10.03.2019 10:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe derbisindeki 3-3'lük skorun travmasıyla çıktığı Kayserispor deplasmanından 1 puanı son dakikada bulduğu golle kurtaran siyah-beyazlılar bu akşam evinde kazanarak galibiyet hasretine son vermeye çalışacak. A Milli Takım'la anlaştığı için tepki toplayan teknik direktör Şenol Güneş de kazanılacak üç puanla birlikte taraftarla arasındaki kırgınlığı gidermeyi amaçlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı dün Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde futbolcularıyla yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi ve Atiker Konyaspor maçının önemine dikkat çekti.

Konya uyarısı

Camianın puan kaybına tahammülünün kalmadığını belirten Güneş, herkesin morale ihtiyacı olduğunu ve taraftarın yüzüne bakabilmek için kazanmaları gerektiğini iletti. 

Konyaspor'un takım oyununu çok iyi sergileyen bir ekip olduğuna da dikkat çeken başarılı teknik adam, "Karşınızda çok ciddiye almanız gereken bir takım olacak. Bir saniye bile rehavete kapılmanızı istemiyorum. Taraftarın yüzüne bakabilmek için Konyaspor karşılaşmasını kazanmaya mecburuz" diyerek futbolcularını uyardı. 

Öte yandan Atiker Konyaspor maçı öncesi Kagawa'nın durumunu soran Şenol Güneş'e sağlık heyetinden iyi haber gelmedi. Japon yıldızın tedavisinin devam ettiği ve maça yetişmesinin zor olduğu belirtildi. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 4
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Konya zoru sever dikkatli olun.
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bjk 0 Konya 1
    Cevapla
  • kardeş 5 yıl önce Şikayet Et
    Konya kazanır inşallah
    Cevapla
  • Amerigonyali 5 yıl önce Şikayet Et
    Konya alir 2-1 goller omer ali ve Fofana
    Cevapla