Oğuzhan'dan Şenol Güneş'e: Bugün değilse ne zaman?

Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Oğuzhan Özyakup, Konyaspor maçı için Şenol Güneş'ten forma istedi.

Oğuzhan'dan Şenol Güneş'e: Bugün değilse ne zaman?
Oğuzhan'dan Şenol Güneş'e: Bugün değilse ne zaman?
GİRİŞ 05.03.2019 13:39 GÜNCELLEME 05.03.2019 13:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın çok büyük umutlar bağladığı ve en büyük satış potansiyeli olarak gördüğü Oğuzhan Özyakup için geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kayıp sezon olarak geçiyor. En kritik maçlar ve anlar da dahil olmak üzere Oğuzhan Özyakup'a forma şansı vermeyen siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in bu hafta oynanacak Konyaspor maçında Oğuzhan'ı tercih edip etmeyeceği de şimdiden merak konusu olmaya başladı.

 

 

Medel'e de forma vermeyen Şenol Güneş'in kart cezalısı olan Dorukhan Toköz'un yerine Konyaspor karşısında kimi oynatacağı belirslzliğini korurken; Oğuzhan'ın Güneş ile özel bir görüşme gerçekleştirerek forma istediği kaydedildi. Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede artık oynamak istediğini ve kendisi için Konyaspor maçının bir fırsat maçı olduğunu ifade eden Oğuzhan, "Kendimi çok iyi hissediyorum, bugün değilse ne zaman?" diyerek maça 11'de başlamak istediğini Güneş'e iletti.

BU SEZON 1 GOL 3 ASİST

 

 

Beşiktaş'ta bu sezon 15 maçta görev alan Oğuzhan 1 gol atıp 3 asist yapma başarısı gösterdi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Beşiktaş kariyerinde ise 244 karşılaşmada 30 galibiyet ve 56 asist bulunuyor. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • Seba 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna zaman harcamaya gerek yok, altı seneden beri patlama yapacak. Şenol hoca hemen anlamıştı zaten bundan bir cacık olmaz diye.
    Cevapla
  • Gerçek Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Hoca diye bayıldığınız herif, 2 senedir takımı rezil ediyor. Oğuzhan ı da harcayan o.
    Cevapla