Fikret Orman'dan flaş Şenol Güneş açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Kulüpler Birliği toplantısı çıkışında açıklamalarda bulundu. Gündemi değerlendiren Orman, Şenol Güneş'in Haziran ayına kadar görevinde kalacağını açıkladı.

Fikret Orman'dan flaş Şenol Güneş açıklaması!
Fikret Orman'dan flaş Şenol Güneş açıklaması!
GİRİŞ 28.02.2019 16:53 GÜNCELLEME 28.02.2019 16:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Fikret Orman "Borçlu olan kulüpler, hızlı olarak bütçelerini daraltmak zorunda, buna başkanı olduğum Beşiktaş da dahil. Şampiyon olmuş tüm kulüpler bunu yapacak. Kulüpler kendi göbeğini kendi kesecek. dedi.

 

 

"HERKES ŞOK OLDU"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in görevinden istifa etmesiyle alakalı konuşan Orman, "Yıldırım Demirören'in istifası, hiç beklemediğim, aklıma bile gelmeyen bir sürpriz. Hayırlısı olsun, bir gerekçeleri vardı. Herkes şok oldu. Bundan sonraki süreçte Türk futbolu için hayırlısı olsun. Türk futboluna hizmetleri için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

 

 

"ŞENOL GÜNEŞ HAZİRAN'A KADAR HOCAMIZ OLACAK"

Milli Takımla anlaşan Şenol Güneş hakkında konuşan Fikret Orman, "Bizim yönetim kurulu toplantımız var. Kulübümüz bununla ilgili bir açıklama yapacaktır. Şenol Güneş, haziran ayına kadar teknik direktörümüz olacak." dedi.

YORUMLAR 19
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam başkanlık yapamıyor, takım kötü olunca ortada gözükmüyor, takım şampiyonluğa giderken en önde hep bu var, ayrıca BJK'yi uçurdu evet ama borç olarak uçurdu, tarihte BJK hiç bu kadar borç batağında olmamıştı.
    Cevapla
  • deren 5 yıl önce Şikayet Et
    yüreksizler gönderemediler....
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazik ettin. Demirorene destek niteliginde bi aciklama yaptin. Senol bizi mahfetti, sende baskan olsan anlasip istifa etmesini saglayabilirdin. Guti ne gune duruyo? Senol besiktasi umursamiyordu bu saatten sonra hic umursamaz. Hazir istifalar gelmisken Sen Neden Istifa Etmiyorsun Fikret?
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım için yine yanlış bir karar.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra hata olur guti devam etsin sezon sonuna kadar
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bize türk gerek oda sergen yalçın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle