Şenol Güneş'ten Kagawa ve Quaresma kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde Kagawa ve Quaresma'yı ilk 11'de sahaya sürmeyi planlıyor.

Şenol Güneş'ten Kagawa ve Quaresma kararı
Şenol Güneş'ten Kagawa ve Quaresma kararı
GİRİŞ 22.02.2019 20:08 GÜNCELLEME 22.02.2019 20:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbi planını netleştirmeye başladı. Cezası nedeniyle oynayamayacak olan Ljajic yerine Kagawa’ya forma vermeye hazırlanan deneyimli çalıştırıcı, Quaresma’yı da 11’de düşünüyor.

Hücumun kanatlarında Lens ve Quaresma ile maça başlamayı planlayan Güneş, iki oyuncusunu da savunmaya destek olmaları konusunda özel olarak uyarıyor

Fenerbahçe'nin kanatlarda Isla-Dirar ve Hasan Ali-Moses ile maça başlayacağını düşünen tecrübeli teknik adam, beklerde görev alacak Gökhan ve Adriano’nun da ileri çıkışlarda dengeli olmalarını istedi.

Güneş’in antrenmanlara özel olarak ilgilendiği diğer bir isim ise Isimat Mirin. Fransız futbolcunun daha etkili bir oyun ortaya koymasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, savunma ile orta saha bağlantısını kurma görevini Mirin’e verecek.

Şenol Güneş oyuncuları ile yaptığı toplantıda kart konusunda da uyarılarda bulundu. Maçı 11 kişi bitirmeleri gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularını gereksiz kart görmemeleri yönünde ikaz etti.

Vodafone Park’ta saat 21’de başlayacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Bülent Yıldırım yönetecek.

YORUMLAR 1
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Quareshma gecmistede fenere karai 10 kisi birakmisti. Bircok macta kirmizi gordu akillanmadi. 442 oyna senol. Burak guven. Kagawa atiba caner lens. Ortalarla burakta guvende dagitir. Mirin vida adriano gokhan.
    Cevapla