Şenol Güneş derbi 11'ini belirledi

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu derbi karşılaşması öncesinde teknik direktör Şenol Güneş'in ilk 11'i şekillendi.

Şenol Güneş derbi 11'ini belirledi
Şenol Güneş derbi 11'ini belirledi
GİRİŞ 20.02.2019 13:31 GÜNCELLEME 20.02.2019 13:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Beşiktaş'ta derbisnmin hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş de zorlu maça nasıl çıkacağını düşünüyor.

Adem Ljajic'in Yeni Malatyaspor deplasmanında gördüğü kartın ardından cezalı duruma düşmesi, teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırırken, deneyimli teknik adam her ne olursa olsun derbide galibiyet almak istiyor.

GÜNEŞ'İN SÜRPRİZ QUARESMA

Sırp 10 numara Ljajic'in yokluğunda, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk 11'ini büyük oranda belirledi. Antrenmanda sarı kart cezalısı Ljajic'in yerine Kagawa'yı oynatan tecrübeli teknik adam, kanatta ise Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya şans verdi.

Öte yandan şenol Güneş'in Portekizli futbolcu Quaresma'nın yanında Jeremain Lens ya da Güven Yalçın'ın yerine oynatılması bekleniyor.

İşte Şenol Güneş'in muhtemel Fenerbahçe maçı 11'i:

Beşiktaş'ın derbi 11'i: Karius, Adriano, Mirin, Vida, Gökhan, Atiba, Dorukhan, Lens (Güven), Kagawa, Quaresma, Burak Yılmaz

YORUMLAR 5
  • Muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    Güven son dört maçta ne golü nede asisti var bence lens oynatilmali güven kanat futbolcusu
    Cevapla
  • vrn 5 yıl önce Şikayet Et
    aman diyim oguzhanı oynatacak diye kabuslar görüyordum neyse ki almamış bir de q7 oynatmasa en iyisi topu ezip atakları kesiyor kart görmesi de cabası lensin performansı iyiyken
    Cevapla
  • 5858 5 yıl önce Şikayet Et
    ondan iyi oynuyorsan eleştir q7 q7
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Lensi oynatan ve alanın futbol bılgısı yoktur.
    Cevapla
  • yasir 5 yıl önce Şikayet Et
    Süper kadro.
    Cevapla