Beşiktaş'tan Slaven Bilic açıklaması

Siyah-Beyazlı yöneticiler, Şenol Güneş'in ardından teknik direktörlüğe Slaven Bilic'in getirileceği iddialarının gerçek olmadığını bildirdi.

Beşiktaş'tan Slaven Bilic açıklaması
Beşiktaş'tan Slaven Bilic açıklaması
GİRİŞ 20.02.2019 09:21 GÜNCELLEME 20.02.2019 09:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktörlük için sürpriz bir şekilde Slaven Bilic'in de adı gündeme gelmişti. Garry Rodrigues, Aleksandar Prijovic gibi isimleri alan ve bu sezon kasasından transfere 50 milyon euro çıkaran AL Ittihad'da değişim için Bilic'e süre tanınmıştı.

 

 

BEŞİKTAŞ YALANLADI

Siyah-Beyazlı yöneticiler, Şenol Güneş'in ardından teknik direktörlüğe Slaven Bilic'in getirileceği iddialarını yalanladı.

 

 

Suudi Arabistan'da Al-İttihad'ı çalıştıran Hırvat teknik adamın Beşiktaş'a geri döneceği iddia edilmişti. İddiaları yalanlayan idareciler, "Bizden ayrılanlar her zaman geri dönmek istemiştir. Ama şu an öyle bir durum söz konusu değil. Orada çok yüksek bir para kazanıyor ve 3 yıl daha kontratı var. Gündemimizde yok. Şenol Hoca henüz bir yere ayrılmadı" dedi. (Güneş)

YORUMLAR 2
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı’yı alan takım on sene teknik direktör aramaz bunu bir Gsli olarak söylüyorum keşke bize gelse de top oynasak biraz.
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere halen görevde ve görevini başarılı bir şekilde icra eden bir teknik direktör var iken teknik direktör arayışına girildiğini karşısındakine sezdirmek çok ayıp. Fikret başkan bu konuda önlem almalı. Ne biliyorsunuz? sezon sonunda belki Şenol hoca tekrardan Beşiktaş'ı seçer. Belli mi olur? Kaldı ki bir diğer teknik direktör adayı Aykut KOCAMAN Aykut hocada Milli Takımı gayet güzel şekilde yönetebilir.
    Cevapla