Şenol Güneş: Düzeltmek zorundayız

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malatyaspor deplasmanında 2-1 kazandıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş: Düzeltmek zorundayız
Şenol Güneş: Düzeltmek zorundayız
GİRİŞ 15.02.2019 23:24 GÜNCELLEME 15.02.2019 23:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yayıncı kuruluşa mücadeleyi yorumlayan Güneş, "Malatya sahasında zor bir takım, 1 maç kaybettiler, az gol yiyen bir takım. Maçın tamamında hak ettiğimiz bir maçtı. Sahasında az gol yiyen bir takıma karşı oynadık. Bugün Kamara ve Bifouma yoktu. Kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı. Maçın tamamına baktığımızda hak ettiğimiz bir maçtı. Bir ara farka gidecek maç, kaçırdığımız gol sonrası beraberliğe gelDİ." dedi.

 

 

"BÜYÜK TAKIMLARIN YAPMAMASI GEREKEN HATALAR"

Deneyimli teknik adam, yapılmaması gereken hatalar yaptıklarını belirterek, "Bugün hem gol kaçırma örneklerini, hem de kolay gol yeme örneğini gösterdik. Hücumda zaaflarımız vardı, büyük takımların yapmaması gereken hatalar yaptık. Oyundaki hataları düzeltmek mecburiyetindeyiz." ifadelerini kullandı

 

 

"BECERİ, KONSANTRASYON OLMADIĞI ZAMAN..."

"Kaçan golleri neye bağlıyorsunuz?" sorusuna Şenol Güneş, "Beceri olmadığı zaman, konsantrasyon olmadığı zaman her şey olur. İstekle, o heyecan, şartlar ne olursa olsun kaçan goller başarısızlıktır. Herkesin kaçan gollere hayıflanması yerine gerekenleri yapması gerekiyor." yanıtını verdi.

YORUMLAR 5
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş koptu gidiyor. Tutabilene aşkolsun. Aşağıda Şenol hoca hakkında olumsuz yorum yapanlar muhtemelen Beşiktaşlı değiller ve Şenol Hoca çok erken gitsin Beşiktaş duraklama dönemine girsin beklentisi içerisinde olanlar. İçiniz rahat olsun Şenol hoca sezon sonu zaten Milli Takımın başına geçecek. Çünkü Fikret başkan boşuna kulüpler birliği başkanlığına getirilmedi. Planlı bir şekilde getirildiler. Amaç Şenol hocayı Milli Takımın başına getirtmek.
    Cevapla
  • kafke 5 yıl önce Şikayet Et
    ya hoca Erzurum maçında resmen takımını satan! Takım bulamayınca elde kalan hain Quaresma denen soytarıyı hangi akılla oyuna aldın!!! hoca en kısa zamanda git takımdan bu kadronun başına ben geçsem yine bundan kötüsü olmaz
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Senol gunes artik veda vakti. Birak Besiktasi artik yetti. Futbolda teknik direktor guncelleme egitimi al. Oyun okuma ve hamle egitimi vede sistem sart.
    Cevapla
  • fiko 5 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneş beşiktaşa gelmiş en iyi türk hocadır nankörlük etmeyelim
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    ne diye gitsin ilk onsirden bir sürü topçu satıldı. yinede başarı sağlıyor. Kimse kusura bakmasın ama Şenol hoca Türkiye'nin en iyi teknik direktörü
    Cevapla