Fenerbahçe derbisi öncesi Adem Ljajic şoku!

Gol sevincinde bayrak direğini tekme atarak kıran Adem Ljajic, sarı kart gördü ve Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe derbisi öncesi Adem Ljajic şoku!
Fenerbahçe derbisi öncesi Adem Ljajic şoku!
GİRİŞ 15.02.2019 22:12 GÜNCELLEME 15.02.2019 22:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynadığı Spor Toto Süper Lig 22'nci hafta müsabakasında siyah beyazlı takımın ikinci golünü kaydeden Adem Ljajic, gol sevinci sırasında yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü ve Fenerbahçe mücadelesi öncesinde cezalı duruma düştü.

70'inci dakikada Caner Erkin'in sol kanattan içeri kestiği ortayı tamamlayarak takımını 2-1 öne geçiren Ljajic, gol sevinci sırasında köşe bayrağına tekme atınca maçın hakemi Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Mücadele öncesinde sarı kart sınırında bulunan yıldız futbolcu bu sarı kartla birlikte siyah beyazlı takımın ligin 23'üncü haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakada takımını yalnız bırakacak.

YORUMLAR 11
  • S.şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi derlerdi bu adam profesyonel milyonlarca Euro ödeniyor kendisine,peki bu nasıl profesyonellik,nasıl sporculuk,derbi var önünde senin yaptığına bak,golümü engelledin hayır,bu futbolcularla bol keseden anlaşma imzalayan yöneticilerden alacaksın zararları,maç başı imza attırmadığınız topçudan verim alamazsınızzzzz.
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Lahiç yoksa Kagawa var, Burak Yılmaz var Burağı gördünüz mü? Malatya'da canavar gibi top oynadı. Tek eksiği gol atmaktı, koşuyor, ver kaçlara giriyor, adam kaçırıyor. Cuma akşamındaki Burak Fenerbahçeye karşı aynı topu oynasın Beşiktaş Vodofonparkta Fenerbahçeyi perişan edebilir. Edebilir diyoruz çünkü derbi maçlarının akibetini önceden kestirmek çok zor. Niye zor? bir bakmışsınız takım oyuncularından biri gereksiz yere rakip takım oyuncusuna kafa atmış, kırmızı kart yemiş, takımını on kişi ile kaderine bırakmış, çıkmış. Hiç belli olmaz. Bu anlamda Beşiktaşta Qarejma, Caner ve Medel gibi sinirlerine hakim olamayan oyuncular var.
    Cevapla
  • Antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    önemli oyuncu yazik oldu cok gereksiz bir kart gördü.
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    korktu fenere karsi oynamaktan
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener Beşiktaşın bu oyunundan korkmuş olmasın sakın, zeniti yenince kendinizi takım mı sandınız
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    He ya fener de ne top oynuyor ya korktu. Sizin ortasaha cengaverlerinizden korktu.
    Cevapla
  • Ysn 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce küme düşmeyinde bu halinizle bile kibirlisiniz artık sizden 2. Lig takımları bile korkmuyor bakın ümraniye pendik gibi
    Cevapla
  • Ergin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ljajic bence sorun değil. Bence kaçan pozisyonları demek isterdim ama beceriksizlik abidesi bir maç oynadı beşiktaş. Alışıla gelen futbolunu oynayan malatya, bu beceriksizlikliği affetmezdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle