Fena patladı! 'Yüreğin varsa gel yüzüme söyle'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Antalya Beşiktaşlılar Derneği'nde konuştu.

Fena patladı! 'Yüreğin varsa gel yüzüme söyle'
Fena patladı! 'Yüreğin varsa gel yüzüme söyle'
GİRİŞ 03.02.2019 13:31 GÜNCELLEME 03.02.2019 13:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının bugün Antalyaspor'la oynayacağı karşılaşma öncesinde Antalya Beşiktaşlılar Derneğinde açıklamalarda bulundu.

Orman'ın dikkat çeken sözleri şu şekilde:

'Çıkın aday olun'

Çıkın aday olun. Çıkın diyorum ya. Bunun ayıbı yok ki. Biz adayız deyin. Kimsiniz? Bir anlatın. Mesleğiniz ne, ne yapmışsınız? Bilmem neyin şoförü Beşiktaş'ta kanaat önderi olmuş. Boş gezen adamlar gelmişler beni irdeliyorlar. Çıkın biz adayız deyin. Ne bekliyorlar? Maçı kaybetmeyi bekliyorlar.

'İstanbul'daki maça gel'

Beşiktaş'ın bayan basketbol maçı oynanıyor. Nerede Mersin'de? İstanbul'dan otobüs tutuyorlar. Mersin'den, Adana'dan ve Antalya'dan giden yok. Beşiktaş için İstanbul'da oynanan maça gel. Beşiktaş için maça gidiyor musun? İstanbul'daki maça gel. Bana söyleyebileceğin bir yüreğin varsa gel yüzüme söyle.

'Beşiktaş tarihine tarihsel imzalar attım'

Arkadaşlar ben sizin için çalışıyorum. Siz benim için çalışmıyorsunuz. Eğer bu emeği sizler hissetiyseniz, bana hissettireceksiniz. Ben bunu hissetmediğim sürece Beşiktaş başkanlığı yapmam. Beşiktaş'ın tarihine tarihsel imzalar attım. 1 kişi desin ki, Başkan bizim kaç tane kongre üyemiz var? Çıkıp biri desin. Ben sadece Beşiktaşlılara hizmet etmekle ilgilendim.

Divan Toplantısı'nda 'Başkan konuşmadan önce konuşalım' diye organizasyon yapıyorlar. Hangi tarihte kulübün başkanı konuşmadan konuşacakları? Amaç ne? Ben size söylüyorum. Aday olmaksa çıkın aday olun."

'Beşiktaş kimsenin babasının malı değil'

Beşiktaş kimsenin babasının malı değildir. Benim de 1 dönemim kaldı. Benden sonra bir başkan gelecek ve gelmelidir de. Ancak bu ayak oyunlarıyla olmaz. Dedikodu yapmadan, iş yapan insanlarla olur. Çok daha ağır konuşurum. Günü geldiği zamanda da konuşacağım. Beşiktaş'ı yönetmek popüler olduğu için yapılan bir şey değildir. Bu camiayı seveceksiniz. Bu camia için mücadele edeceksiniz. Bu camia için alın teri dökeceksiniz. (Haber 1903)

YORUMLAR 3
  • zekeriya alıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    kulübü borç batağına sürüklemişsin daha ne olsun
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    koca kulüp ac zenginlerin ciflikleri oldu tüpcü ve babasi simdide orman denen bu sahis bjkyi istedikleri gibi kullaniyolar bu yönden gs kulübü asla kimseye teslim edilmiyor
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk yılların ıyıdı fakat artık Aziz yıldırım gıbısın senolla beraber istifa et ahmet nur cebı gelsın basa
    Cevapla