Beşiktaş'a bir şok da Gary Medel'den!

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Garry Medel, siyah-beyazlı kulüpteki alacakları nedeniyle FIFA'ya başvurdu.

Beşiktaş'a bir şok da Gary Medel'den!
Beşiktaş'a bir şok da Gary Medel'den!
GİRİŞ 30.01.2019 12:13 GÜNCELLEME 30.01.2019 12:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta ekonomik anlamda sıkıntılar yaşanırken, maaşların yatmaması futbol takımında sorunlara yol açmaya devam ediyor.

 

 

Bu sezon Pepe ve Ricardo Quaresma gibi yıldızların, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle siyah-beyazlı kulübe ihtar çekmesinin ardından bu kez aynı hamle Garry Medel'den geldi.

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Garry Medel, siyah-beyazlı kulüpteki alacakları nedeniyle FIFA'ya başvurdu.

 

 

West Ham'ın ilgilendiği ancak Beşiktaş'ın transferine izin vermediği Medel'e bu başvurusunun ardından ödeme yapılması bekleniyor. (Sporx)

YORUMLAR 11
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca Fatih terim gibi biraz gençleri çıkart oynasın
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bekler mdel Beklemez Adam olumune oynuyr
    Cevapla
  • vatansever biri 5 yıl önce Şikayet Et
    By Fikret, Öncelikle Cenk'ten gelen 22 milyon euro Atınç'tan gelen 6 milyon euro Ersan'dan gelen 7 milyon euro Demba Ba'dan gelen 13 milyon euro Gökhan Töre'nin Kiralanmasından gelen 3 milyon euro Jose Sosa dan gelen 7,5 milyon euro Marcelodan Gelen 7 milyon Euro Tosic ten gelen 4,5 milyon euro Mitrovicten gelen 3,5 milyon euro fabriden gelen 6 milon euro babelden 2 milyon euro Andrean Beck Kerim Frei Cenk Gönen V.S. bunlar gibilerle 100 milyon euro ya yakın + Şampiyonlar Ligi Lig Şampiyonlukları Yayın Geliri Havuz geliri Seyirci geliri Kartal yuvası Satışları Bunlar Nereye Gitti. Teşekkürler.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten astronomik paralar alıyorsunuz; bir kaç ay gecikse ne olur sanki? Utanmadan bir de FİFA'ya şikayet ediyor. Gönderin gitsin, bu para için oynayan paragöz futbolcuları. Orta sahada oynayacak çok oyuncu var nasılsa. Para için oynayanlar, gitsinler...
    Cevapla
  • Cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    Amatörce düşünüyorsun kardeş. Bu futbolcuların aylarca peşinden koşuyorlar. Zor ikna ediyorlar. Adamların her istediğini yapacağız( maaşı zamanında yatırılacak,şu kadar prim verilecek,uçak biletleri alınacak, şu evde oturacak,şu arabayı kullanack vb) diyorsun,sonra yan çiziyorsun.O zaman ne diye o mukaveleyi imzalıyorsun. Adam para için binlerce km yol geliyor. Profesyonel.Tabiki isteyecek.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende maaşın yatınca 100 lira eksik görünce aman 2500 yatmış 100 lirayıda sonra alırım diyor musun ?
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    3-5 kuruş veren olursa yollayın gitsin. İyi bir oyuncu, canla başla mücadele ediyor ama ekonomik olarak artık bu paraları veremiyor kulüpler. Dorukhan yeter bize daha kimbilir ne gençler vardır da haberimiz olmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle