Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz isyanı

Şenol Güneş, yönetimle yaptığı görüşmede "Burak Yılmaz'a taraftarların gösterdiği tepki hem oyuncuya hem bize zarar veriyor. Tepkilerin artık son bulması için gerekeni yapın" dedi.

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz isyanı
Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz isyanı
GİRİŞ 27.01.2019 11:09 GÜNCELLEME 27.01.2019 11:09
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ta Burak Yılmaz krizinin sona ermesi için Teknik Direktör Şenol Güneş harekete geçti.

Akhisar maçının ardından, golcü futbolcunun ilk kez iç sahada forma giydiği Erzurumspor karşılaşmasında da tribünlerin önemli bir bölümünün tepki gösterdiği Burak Yılmaz için yönetimle bir görüşme yapan Güneş'in, "Tribünlerin tepkisi sadece Burak Yılmaz'ı değil, takımdaki diğer oyuncuları da olumsuz etkiliyor. Bu durumda takım genel olarak zarar görüyor. Şimdi bizim birlik olmamız, tek yumruk gibi hareket etmemiz gerekiyor. Ama bu protestolar tribünleri de ikiye bölüyor. Gerekli girişimleri yapın ve taraftarların Burak Yılmaz ya da bir başka oyuncuya tepki göstermesinin önüne geçin" dediği öğrenildi.

Yönetimin de taraftar gruplarıyla görüşme yapacağı ifade edildi. (Star)

YORUMLAR 24
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer çok büyük bir sürpriz olmaz ise 2018-2019 sezonun şampiyonu büyük bir ihtimalle Başakşehir olacaktır. Beşiktaş yönetimi büyümenin yerine küçülmeyi seçtiği için demek ki Başakşehirin şampiyonluğunu tescillemiş durumda hal böyle olunca da hedefler ilk 5 içerisinde kalmak olacaktır. Beşiktaş'ın ölüsü bile ilk beş içerisinde kalmaya yeteceğinden transfer yapıp da takımı borç batağına sürmenin bir anlamı yoktur anlayışından ötürü beklenen transferler yapılmadı.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Ispanya futbolunu inceledim. Adamlar oyun esnasında sinirden uzak sessiz iletişimde ilerdeler. Sanki sessiz olma orucu gibi. Düşündüm ve bir insanın sinirlenince ciğerinin çok hasar aldığını ve vücut sıvı dengesine zarar verdiği bu sayede performansın düştüğü kanaatine vardım. Türk futbolu kendine has gönül dilini işaret dilini geliştirirse Dünya Şampiyonu olur. Savaş ruhu olan bu millet bunu başarır evel Allah cc. Ya bu işi bırakalım yada başarılı olmak zorundayız.
    Cevapla
  • BJK li 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz Şerefli ikinciliklerin takimiyız. Ahlaklı sporcuyu severiz Hoca, bunu böyle bil.
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz almayın dedik, siz gittiniz yinede aldınız. Burak gidene kadar bitmeyecek, bunu bir kenara yazın. Hem ona tepki gösteren taraftar gerçek Beşiktaşlı taraftarlar.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelen gideni aratır mı? Bilinmez. Ama bu FFP varken ; taraftar tüm kombine biletleri dahi alsa 10 milyon Euro etmez. peki 10 milyon Euro verip kaç tane üst düzey oyuncu alınabilir? Borç filan milan da demiyorum. Bu değirmenin suyu nereden gelecek. Hele bir de gelenler cebini dolduruyor diye düşünürsen. Yani başkan değişimi dahi kulübü rahatlatmaz. Yaşadığımız anın gerçeklerini kavramayan taraftar var. Deniz bitti. Ama taraftar ben ahlak mahlak diyorsa. Asıl etik olan maça gitmemek değil midir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle