Beşiktaş'tan ayrıldı, yeni takımıyla imzaladı

Beşiktaş, uzun süredir sözleşmesini feshetmek için görüşmeler yapılan Vagner Love ile yolların ayrıldığını açıkladı. Brezilya'nın Corinthians takımı, Vagner Love'ı kadrosuna kattı.

Beşiktaş'tan ayrıldı, yeni takımıyla imzaladı
Beşiktaş'tan ayrıldı, yeni takımıyla imzaladı
GİRİŞ 26.01.2019 01:33 GÜNCELLEME 26.01.2019 01:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlı takımda kadro dışı olan Vagner Love'un sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Beşiktaş'ta Futbol A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası takımda durumu merak konusunu olan Vagner Love ile ilgili açıklamada bulundu. Kavalcı, "Love ile sözleşmemizi feshettik. Takımdan ayrıldı" açıklamasını yaparken, Quaresma'nın durumu hakkında ise bilgi vermedi.

YENİ TAKIMIYLA İMZALADI

Corinthians Kulübünden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile 2020 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Kariyerinde daha önce de Corinthians forması giyen Vagner Love, Beşiktaş'ta bu sezon çıktığı 16 resmi maçta 7 gole imza attı.

Beşiktaş, Love'ı geçen sezon ara transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor'dan transfer etmişti.

 

 

YORUMLAR 16
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    200 250 bine gitmiştir. Nerede Türkiye deki yoğurt bolluğu
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma ne zaman gidiyor! Allah aşkına bu futbol kabızını gönderin gitsin.Bu senede tren kaçtı.Bari bir iki tane genç kazandırın hiç olmazsa tecrübe kazanırlar.
    Cevapla
  • bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    quaresma asist kralı en çok asist yapan oyuncu. rakip takımların en çok çekindiği starımız, burak geçen sene alınsa quarezma 30 tane attırırdı, pektemek , larin ,töre gitsin, para alamayınca adamlar oynamadı
    Cevapla
  • KIRKiKi 5 yıl önce Şikayet Et
    kim pazarlıyo bunları bilmem ama iyi pasarlıyor
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosun'u sat, yerine bunu al, simdi bunuda sat. Bir yönetimin ileri görüs noksanliginin belgesidir bu. Efsane takimdan eser kalmadi, hepsini teker teker sattilar.
    Cevapla
  • FURKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    sene basında gsye vermedınız de ne oldu ????
    Cevapla
  • Gonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    sizde forvet var ama gol atan topçu yok Galatasaray forvet yokken 6 atıyor siz 5 forvet varken bir takımı yenemiyorsunuz.
    Cevapla
  • Hsn41 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya vermek zorundamıyız kardeşim sizinde paranız yoksa talip olmayın arkadaş 850bin euro bile ödeyemeyip bize niye kızıyorsunuz
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    biz verdik siz alamadınız ve hala forvetiniz yok beyin bedava
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle