Şenol Güneş: Quaresma'nın gitmesini isteseydim...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ricardo Quaresma'nın takımdan ayrılması halinde en kötü senaryoda, transfer yapmadan da yola devam edebileceklerini belirtti. Tecrübeli teknik adam, Quaresma'nın gitmesini istemediğini belirtirken, "Bunu isteseydim Akhisar'da 11'de başlaıp kaptan olabilir miydi?" dedi.

Şenol Güneş: Quaresma'nın gitmesini isteseydim...
Şenol Güneş: Quaresma'nın gitmesini isteseydim...
GİRİŞ 24.01.2019 10:52 GÜNCELLEME 24.01.2019 10:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Quaresma'nın durumu konusunda açıklama yapmaktan kaçınan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, ancak Portekizli oyuncunun ayrılması durumunda kadro içinden çözüm bulabileceğini kaydetti. Quaresma'nın gitmesini istemediğini anlatan Güneş, "Bunu isteseydim Akhisar'da 11'de başlaıp kaptan olabilir miydi?" dedi.

 

 

"TÖRE KALIRSA ŞANS BULUR"

Gökhan Töre'nin şanssızlıklar yaşadığını kaydeden Güneş, "Rizespor maçıyla çok iyi bir giriş yapmıştı ancak yine sakatlandı. Oynayabilmesi için gitmesini istedim. Ancak takımda kalırsa o da şans bulabilir. Kalitesi belli bir futbolcu" ifadesini kullandı.

 

 

ORKAN ÇINAR İÇİN GÖRÜŞÜ NET

Orkan Çınar'ın algı probleminin bulunduğu görüşünü tekrarlayan ve bu yönünü geliştirmesi gerektiğinin altını çizen Güneş, Necip Uysal'ın ise tam bir profesyonel olduğunu ve kendisinden memnun olduğunu söyledi.

"BURAK SADECE FORVET DEĞİL"

Burak Yılmaz'ın Cenk Tosun ile birlikte Türkiye'nin en iyi iki forvetinden biri olduğu bir kez daha vurgulayan başarılı çalıştırıcı, "Burak sadece bir forvet değil, o hücum organizasyonunda çok önemli rol üstlenecek bir isim" diye konuştu. (Akşam)

YORUMLAR 1
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Algı problemi nedir ya?
    Cevapla