Quaresma'dan yönetime: 'Bırakın gideyim'

Beşiktaş'tan ayrılması gündeme gelen Ricardo Quaresma, başkan Fikret Orman ve yöneticilerle bir araya gelecek ve son kararını bu görüşme sonrası verecek. Teknik direktör Şenol Güneş ise Portekizli yıldızın sezon sonuna kadar takımda kalmasını istiyor.

Quaresma'dan yönetime: 'Bırakın gideyim'
Quaresma'dan yönetime: 'Bırakın gideyim'
GİRİŞ 23.01.2019 15:42 GÜNCELLEME 23.01.2019 18:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan 35 yaşındaki Quaresma'nın yetiştiği kulüp olan Porto'dan bir teklif geldiği ancak önerilen bonservis bedelinin düşük olduğu aktarıldı. Yönetimin bu paraya takımın en önemli yıldızını satması beklenmiyor.

 

 

Serdal Adalı'nın ikna etmeye çalıştığı Quaresma, "Beşiktaş'ta harika günler geçirdim ancak ailevi sebeplerden dolayı artık Porto'ya dönmem gerekiyor, bana izin verin ve bu transfere kolaylık sağlayın gideyim" dediği öğrenildi.

KONOPLYANKA YEDEKTE

 

 

Bu sezon ligde 15 maçta 2 gol, 9 asist; Avrupa'da ise 8 maçta 1 gol, 3 asistle toplam 23 maçta 3 gol, 12 asistlik bir performans sergileyen Quaresma'ya, "Şampiyon olalım öyle git" denilecek. Q7'nin kalması durumunda kanat transferi yapmayı düşünmeyen Beşiktaş yönetimi, bir sağ bek alarak ara transfere son noktayı koymak istiyor. Yıldız futbolcunun veda etmesi halinde ise Schalke 04'ün Ukraynalı yıldızı Konoplyanka için yürütülen görüşmeler hız kazanacak. (Akşam)

YORUMLAR 3
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Zorunan güzelik olmaz . Adam yapaçağini yapti birakin . Bu kadarada adamin üstüne ğitmeyin. Adama kolaylik ğönderin.
    Cevapla
  • Murat91 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyisiyle kotusuyle gercek bir besiktasliydi gitmesi gerekiyorsa tesekkur edilmeli. Sorun simdi yerine Kim oynuyacak bence Tore geri kazanilmali olmadi son secenek konoplayanka olsun
    Cevapla
  • ben de haklıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne şampiyonluğu kardeşim? Rüya mı görüyorsunuz? Başakşehir daha 12. haftada şampiyon oldu. Hayırlı olsun. Kimse rüya görmesin. Başakşehir şampiyon olacak ve satılacak.
    Cevapla