Beşiktaş'tan Malatyaspor'a takas teklifi!

Süper Lig’in güçlü ekibi Beşiktaş, kaleci Ertaç Özbir’i transfer etmek için Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'tan Malatyaspor'a takas teklifi!
Beşiktaş'tan Malatyaspor'a takas teklifi!
GİRİŞ 22.01.2019 14:58 GÜNCELLEME 22.01.2019 14:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


Beşiktaş, E.Yeni Malatyaspor’un tecrübeli file bekçisi Ertaç Özbir’i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, bu transferde kaleci Tolga Zengin’i takasta kullanmak istiyor ancak sarı-kırmızılı yönetim bu teklife sıcak bakmıyor. Kaleci Ertaç Özbir’in transferi konusunda Beşiktaş yönetiminin hafta içerisinde Malatyaspor yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirmeyi planladığı öğrenildi. 



Malatyaspor’un 29 yaşındaki file bekçisi Ertaç Özbir’in sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bu sezon sona eriyor. 1,87 metre boyundaki başarılı eldiven, bu sezon 6 karşılaşmada 540 dakika görev aldı. Sakatlığı dolayısıyla uzun süre takımdan ayrı kalan Özbir, Malatyaspor’da 64 karşılaşmada forma giydi. 

YORUMLAR 6
  • 44 MALATYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe tövbe tolga eski tolga olsaydı Trabzon niye bıraksın, Beşiktaş niye bıraksın. Bitmiş kaleciliği bize lazım değil arkadaş, illa da Ertaç ı istiyorlarsa 5 milyon Euro getirsin düşünürüz..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertaça karşılık Malatyaspor olarak Tolga’yı değil tolgayı istiyoruz
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    pepe gitmeyeydi pepeyi verirdi besiktas size)
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    yıldız buluyorlar yıldızlarda büyük takımlarda oynamak için uğraşıyor gerek yok bence anadolu takımları biraz avrupaya kendin i göstersn
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    paradan haber versinler yada sezon sonunu beklesinler 2mil euro tolgada kendilerine kalsın bizde kaleci çok
    Cevapla
  • Misafir1 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına kim istiyor böyle transferleri,saçmalık malatyadan adam alacaksanız diğer kaleciyi alın ya da gulherme yi falan alın bir işe yarasın yaptığınız transfer. Hem kaleci değil ileri uç sağ ve sol kanat ortaya iyi bir top kesici ve 10 numara alın.. Gözünüzde ne var takım pozisyona girmekte zorlanıyor, pozisyon zenginliği katacak oyunculara ihtiyaç var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle