Beşiktaş'ı tehdit etti! 'FIFA'ya giderim...'

Beşiktaş'ın satış listesine koyduğu ancak henüz bir takımla anlaşamayan Brezilyalı forvet Vagner Love, Beşiktaş'ın kendisine 5 aylık borcu olduğunu ve bu sorunun kısa sürede çözülmediği takdirde FIFA'ya gideceğini söyledi.

Beşiktaş'ı tehdit etti! 'FIFA'ya giderim...'
Beşiktaş'ı tehdit etti! 'FIFA'ya giderim...'
GİRİŞ 13.01.2019 20:07 GÜNCELLEME 13.01.2019 21:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Brezilya'da Radio Bandeirantes'e röportaj veren Vagner Love, ''Corinthians beni isteyen tek takım oldu. Orada çok güzel anılarım olmuştu. Bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olacak. Eğer Brezilya'ya dönersem Corinthians'ın şampiyon olmasına yardımcı olmak isterim.'' diye konuştu.

 

 

''ÖDEME  YAPMAZLARSA FIFA'YA GİDERİM''

Beşiktaş'ın kendisine borcu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, ''Beşiktaş'ın bana 5 aylık borcu var. Ay sonunda 6 olacak... Bu sorun hala çözülemediği için transfer görüşmeleri yapamıyorum. Daha 1.5 yıllık kontratım var. Ben tüm kurallara uyuyorum. Antrenmana çık diyorlar, çıkıyorum. Benim içim rahat çünkü FIFA, bu tür durumlarda oyuncuları koruyor. Eğer bana ödeme yapmazlarsa FIFA'ya giderim.'' dedi.

 

 

''ŞENOL GÜNEŞ BANA DEDİ Kİ...''

Teknik direktör Şenol Güneş ile konuştuğunu da söyleyen Love, ''Şenol Güneş ile konuştuk ve bana diğer oyuncuları tercih ettiğini söyledi. Türkiye'de gol kralı oldum, 2018'de de Beşiktaş'a geldim. Her şeyin iyi olacağını düşünmüştüm ama maalesef öyle gitmedi. Teknik direktörümüz artık beni düşünmediğini ve kulüp bakmamı söyledi. Ben de ona eğer paramı verirseniz hayatımı sürdürmeye devam ederim dedim. Bana yapılan şeyler, Beşiktaş'ın karakterine uymuyor.'' sözlerini kullandı. (Sporx)

YORUMLAR 11
  • Kral 1905 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs tarık çamdal transferine benzer. Şimdi tarıkla anlaşma yaptınız adamın sözleşmesi var haklı diyen arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum. :)
    Cevapla
  • SAFA KUZUGÜDEN 5 yıl önce Şikayet Et
    fikret başkanım bu işleri mutlaka halletmelisin
    Cevapla
  • hehheho 5 yıl önce Şikayet Et
    ne cabuk bitti askiniz alanya formasi uzerindeyken etik mi degil mi bakmadan askinizi ilan etmistiniz. yazik...
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşında adamla 3 sene kontrat yaparsan, 5 maç bile faydası dokunmadan fifayada aslanlar gibi gider. metin-ali-feyyazi bile 30 a bastımı kovdular hemen
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle olacağı belliydi.bile bile lades oldular
    Cevapla
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen aldığın parayı hak ettin mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle