Şenol Güneş'ten Serdar Aziz açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz hakkında konuştu.

Şenol Güneş'ten Serdar Aziz açıklaması!
Şenol Güneş'ten Serdar Aziz açıklaması!
GİRİŞ 11.01.2019 16:39 GÜNCELLEME 11.01.2019 16:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'da kadro dışı kalan Serdar Aziz hakkında da transfer sözlerinde bulundu.

Galatasaray’da satış listesine konulan Serdar Aziz’in çok iyi karakterde olduğunu söyleyen Şenol Güneş, “Serdar Aziz iyi bir karakter ve iyi bir oyuncu. Galatasaray’daki durumu nedir bilmiyorum. Ben de aramadım henüz. Zamanında takımda görmek istediğim için aramıştım ama sonrasında Serdar’ı Galatasaray’a sattılar. Son durumunu bilmek gerekiyor. Sakatlığı var mı yok mu bakmak gerekir. Belki böyle bir transfer olur. Ama dediğim gibi transferi yönetim yapıyor. Transferin kar-zarar hanesi var. Siz daha iyi bilirsiniz yönetimle görüşüp. Ben yönetimle görüşmek için randevu alıyorum.” şeklinde konuştu.

Serdar Aziz, Bursaspor forması giyerken Şenol Güneş, transferin yapılmasını istemiş ancak Milli stoper, tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.

 

 

YORUMLAR 1
  • Fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    G s serdar-ı satıp da aldığı defansciya bak 2lig de bile oynamaz biri birde verdiği paraya bak çok yazık yönetim istifaaaa
    Cevapla