Şenol Güneş'ten flaş Burak Yılmaz açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 11.01.2019 15:33 GÜNCELLEME 11.01.2019 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direkörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın kampında basın toplantısı düzenledi.

 

 

İşte Güneş'in yaptığı açıklamalar;

Burak'ın ciddi bir boyutta sakatlığı yok. Çalışmalarını sürdürüyor. Caner ve Burak'ın takıma katılması için hafta başını bekledik. Burak, futbolu çok seviyor. Ait olduğu yere saygı duyarak işini yapıyor. Burak, bu yeteneğiyle dünya çapında olacak bir oyuncu. Bazı nedenlerden dolayı yıpratılmasını doğru bulmuyorum, Yıpranmasını da doğru bulmuyor. Çok duygusal bir çocuktur. Bazen bundan ötürü saha içinde el-kol hareketleri yapabilir. Bunların olmaması gerek. Böyle bir insanın burada olmasından ben mutluluk duyuyorum. Ben Türkiye'de iki forvet deseler 1- Burak 2- Cenk derim. Başka bir şey diyen olursa dinlemek isterim. Trabzon'da gayet iyi oynadı. Bazı anlaşmazlıklar yaşamış olabilir. Ben hep isterim böyle oyuncular. Messi'yi de isterim. Başkana söyleyelim hemen Messi için yarın görüşmelere başlasın.

 

 

Burak konusunda kim ne derse desin. Bu benim kararımdır. Bugün Beşiktaş'ın alabileceği golcüler içinde en iyisi Burak. Daha iyisi var Suarez alabilirsiniz. Bizde oynamayan Vagner'den daha az maliyetli bir oyuncu. Neyi tartışıyoruz anlamadım. Kendini yere atma olayları konuşuluyor, eleştiriliyor. Herkes her şeyi söyleyebiliyor. Bana da Dünya Kupası'nda çok şeyler söylendi. Burak artık yeni bir sayfa açacaktır. Burak'tan artık hiçbir şeye kulak asmadan işini yapmasını bekliyorum. Taraftarın da onu alkışlayacağını bekliyorum. Burak'ın da taraftara gitmesini isterim. Ben kimseye kefil olmam kolay kolay ama Burak'a kefil olurum.

'Teklif gelirse oturur konuşuruz'

(3 yıllık teklifle ilgili)  Şuanda bulunduğum yerden memnunum. Bu senenin sonunda mukavelem bitiyor. Ben burada mutsuz değilim ki. Ben sadece sonuçtan mutsuzum. Gitsem de kalsam da en iyi sonuçları almaya çalışıyoruz. Kötü sonuçlar aldık. Kötü oyundan dolayı eleştiriler aldık. Ben burada çalışan biri olarak kendim için en uzun süreyi geçiyorum. Uzun kalmanın artıları da vardır eksileri de vardır. Futbol da bir kriz var biliyorsunuz. Bunlar da transferi etkiliyor, dolayısıyla takımı etkiliyor. Başkanın takdiri nedir. Teklif gelirse oturur konuşuruz, gereğini yaparız. Beşiktaş beni istediği sürece kalır, istemediği zaman giderim. Ben buradan gitsem de kalsam burada her gün kalacakmış gibi çalışırım. Burada iyi bir iz bıraktığımı düşünüyorum. En güzel şey insan sevgi ve saygısını kazanmaktır. Beşiktaş bu yüzden mutluyum. Geldiğimden beri başkanla kavgalarımız konuşuldu. Hiç genel kavgamız olmadı ama anlaşmazlıklarımız, tartışmalarımız oldu. Bunlar olağan şeyler. Çekiniyoruz bunların büyütülmesinden dolayı. Şuan mutluyum ama daha iyi mutlu olmam için böyle bir teklif gelirse oturur konuşuruz.

Kulübün şartları itibariyle buradan yarın da gidenler olabilir. Gelenler olabilir. Yönetimin kendi istedikleri olabilir, benim kendi istediklerim var. Burak'la da transfer sürecinde uzun bir süre konuşmadım onunla. Speküle edilmesin diye... Bizim oyunculara da diyorum. Burada kalacak gibi çalışın diye. -mış gibi çalışanlar var.

'Tolgay Arslan'a git dedim'

Transfer konusunda her fikrimi söylerim. Tolgay bizim için çok önemli bir oyuncu. Bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncularından. Fakat oynamayınca mutsuz olan bir oyuncu. Gitmek istediği dönemler oldu, o zaman git dedim. Fakat sonra aldım kadroya oynadı. Sonra yine oynamayınca mutsuz oldu. Ben de ayrılmasının daha iyi olacağına karar verdim. Vagner çok yetenekli ama bizde tutmadı. Oynadığı zaman sorun yapmadı, çok çalışıyor ama bize verimli olmadı. Mustafa, Güven oynadı. Çok maliyetli bir yedek oldu. Biz de gitmesinden yana olduk. Bir kulüple görüşmeler yapıyor.

'Tolga Zengin yönetimin kararıdır ama bana göre haksızlık'

Tolga'yla ilgili bir tepkili bakış açısı var. Tolga'nın olumsuz bir durumunu görmedim ama yönetim kararıdır. Bu konuda bir fikir ayrılığı yaşadık. Ben haksızlık olarak görüyorum. Neler olur ileride bilmiyorum.

Isımat-Marin seçenekler içinde en iyisiydi. Önceden çok pahalıydı ama bu dönem baktığımızda mali açıdan uyguna geldi. Çok çabuk bir oyuncu. Şuan direkt oynayacak bir oyuncu olarak görüyorum.  Defansta sürekli oyuncu değiştirdik. Ben bu durumu sevmiyorum ama şartlar bunu gerektirdi. Ben defans ve kalecimin hiç değişmesini istemem. Belki defansa her iki yönlü bir oyuncu alırsak güzel olur, faydalı olur.

YORUMLAR 3
  • güneydoğulu 5 yıl önce Şikayet Et
    al burakı bjk terk edin
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    O yere atmaları için çıksın herkesten özür dilesin içten olarak o zaman taraftarın kalbinde yer alır
    Cevapla
  • Tonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kefil olup bizi buraktan kurtardığın için sana minnettarım.
    Cevapla