Fikret Orman açıkladı! 'Tolgay - Şener takası...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman, kadro dışı bırakılan ve Fenerbahçe'ye Şener takasıyla gideceği söylenen Tolgay hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 06.01.2019 13:36 GÜNCELLEME 06.01.2019 14:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalya'da basın mensuplarının transfer sorularına yanıt verdi.

 

 

"BİR SONRAKİ TRANSFER..."

"Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin'in ardından başka transfer olacak mı?" sorusunu yanıtlayan Fikret Orman, "Stoper ve forvet transferimizi yaptık. Bir sonraki transfer gideceklere bağlı." diyerek sürprizler olabileceğinin mesajını verdi.

 

 

"TOLGAY'IN TAKASI GÜNDEMDE YOK"

Tolgay Arslan ile Şener Özbayraklı'nın takasıyla ilgili sorulan soruya da yanıt veren Fikret Orman, "Tolgay Arslan - Şener Özbayraklı takası gündemde değil. Tolgay Arslan, Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusu öyle de devam edecek gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

"BİZİMLE BİRLİKTE BEŞİKTAŞ'IN ÇITASI YÜKSELDİ"

Zor bir süreçten geçtiklerine işaret eden Orman, "Zor sürecin ardından yeniden başa döndük ve yeni bir zor sürecin içerisine girdik. Yaklaşık 1 yıldır bu sürecin içerisindeyiz. Bizimle birlikte Beşiktaş'ın çıtası yükseldi. Artık normal şeylerden mutlu olmuyoruz. Başarılar üst üste gelince daha fazlasını bekler hale geliyoruz doğal olarak." diye konuştu. 

Hayatın şarkılardaki gibi her zaman güneşli olmadığını ifade eden Orman, dönem dönem yağmurların yağdığını, mevsimin kış olduğunu söyledi. "Unutmamamız gerekir ki her zaman güneş doğacaktır." diyen Orman, Beşiktaş'ın 116 yıllık büyük bir camia olduğunu belirtti. 

"BEŞİKTAŞ'IN UMUTLARI BİTME NOKTASINDAYDI"

Kulübün Türkiye'ye çok benzediğini anlatan Orman, Beşiktaş'ın da tam ileriye gitmeye çalıştığı sırada aşağıya doğru çekilmeye çalışıldığını savundu. Bu çekmenin en fazla camianın içinden olduğunu vurgulayan Orman, "Göreve geldiğimizde rakiplerimizle aramızda büyük bir uçurum vardı. Her şeyden önemlisi Beşiktaş'ın morali yoktu, umutları bitme noktasındaydı. Beşiktaş'ı yaklaşık 330 milyon dolarlık borç sarmalıyla aldığımızda rakiplerimizin borçları bizden çok daha aşağıda ve hedefleri olabilecek bir takım yapıları vardı." şeklinde konuştu. 

Orman, 6 ay öncesine kadar kendisini ülke ekonomisini yönetmeye aday gösterenlerin olduğunu, Fenerbahçe maçı öncesi de "Çıkmayın 10 sene şampiyon olmayın" diyenlerin bulunduğunu kaydetti. 

"BU DURUŞUN NİFAK TOHUMLARIYLA BOZULMASINA İZİN VERMEYİN"

"Ne oldu da aramıza bir anda nifak tohumları ekildi?" ifadesini kullanan Orman, "Beşiktaş ailesinin bir duruşu vardır. Bu duruşun nifak tohumlarıyla bozulmasına izin vermeyin. Mayısta kongremiz var. Bir dönem sonra bir başka başkan olacak. Bu nifak tohumları üzerine bina inşa etmek isteyenlere müsaade etmeyin. Nifak tohumları ekenlere bu camia cevabını verecektir." diye konuştu. 

Konuşmasının ardından Orman'a kartal tablosu hediye edildi. Orman, ardından dernek üyeleriyle birlikte yeni yıl pastası kesti.

YORUMLAR 7
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Baskan dogru soyluyor ki bilgili ve Sen son yillar da besiktas in basinda gelen en iyi baskanlardan siniz.
    Cevapla
  • Hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bjk de en iyi başkanlık yapan ve kulübü borç batağından kara geçirip ayağı kaydırılan(demirörenin yaptığı kanaatindeyim) futbol oynattıran serdar bilgili dir. Bu yorumum kişilikle kesinlikle alakası yok sadece yönetim olarak.
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet iyi bir takas
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke olsaydı Şener iyi futbolcu Beşiktaş’a çok faydası olurdu.
    Cevapla
  • Ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Fikret orman tolgayın turşusunu kursun bize ferdi yeter. Yrterki ferdi şans bulabilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle