Güneş'ten Burak'a: 'Çocuk değilsin...'

Taraftarın transferine tepkili olduğu Burak Yılmaz'a sahip çıkan Şenol Güneş, "Eleştirileri duymayacaksın, kulaklarını tıkayıp işini yapacaksın" diyerek oyuncusunu motive ediyor.

Güneş'ten Burak'a: 'Çocuk değilsin...'
Güneş'ten Burak'a: 'Çocuk değilsin...'
GİRİŞ 05.01.2019 10:05 GÜNCELLEME 05.01.2019 10:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış


Beşiktaş son yılların en çok ses getiren transferine Burak Yılmaz'ı kadrosuna katarak imza attı. Transferinin konuşulduğu anlardan itibaren taraftarların ve camianın büyük bir bölümünün karşı çıktığı golcü oyuncu, kariyerindeki belki de en zorlu dönemi yaşayacak. Şenol Güneş, Burak'ın eleştirilerden etkilenmemesi için işe koyulmuş durumda. Antalya'ya gelir gelmez Burak'ı yanına çağıran tecrübeli çalıştırıcı, özellikle ilk zamanlarda nasıl davranması ve neler söylemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Golcü yıldızın transferinde önemli rol oynayan Şenol Hoca, öğrencisinden eleştirileri duymamasını istedi.

 

"Tepkilere kulağını kapatacaksın"

Burak Yılmaz'a bir süre tepkiye maruz kalacağını ve buna hazırlıklı olmasını söyleyen Şenol Güneş'in "Sen artık çocuk değilsin. Tecrübeni konuşturacaksın. İlk zamanlar gelen tepkileri duymayacaksın, kulaklarını tıkayacaksın" dediği öğrenildi. Eleştirileri sahaya yansıtacağı performansla susturacağını söyleyen Güneş, "Senin avantajın golcü olman. Atacağın gollerle sana olan bakışı değiştirme şansına sahipsin. Benim tanıdığım, bildiğim Burak Yılmaz bunu yapar" sözleriyle oyuncusunu motive etti. 

 

"Sizi mahcup etmeyeceğim"

Yıldız oyuncunun da hocasının bu sözleri karşısında çok mutlu olduğu belirtildi. Kariyerinde bulduğu bu şansı çok iyi değerlendirmek istediğini belirten Burak Yılmaz, "Sizi mahcup etmeyeceğim hocam. Bu zamana kadarki en iyi performansımı göstermek için çok çalışacağımı bilin" diyerek hocasına söz verdi. (Türkiye)

YORUMLAR 13
  • En son osmanlıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorumda her kes futbol pröfösorü olmuş. Bırakın her kes işini yapsın. Sizi memlun etmek ne kadar zor ya , futbolcu alırlar beğenmez konusursunuz,, futbolcu satarlar yine beğenmez yine konusursunuz, madem bu işi bu kadar iyi biliyosunuz haydi inin o zaman sahaya. burdan kuru sıkı atmak en kolay iş tabiki... yarın bu adam golleri atmaya başlayınca sevinecek olan “bu süreklisöylenenler” yüzünüz kızarmayacak mı ya bırakın her kes işini yapsın. Siz sürekli söylenenler siz de bildiğiniz işi yapın. Sonunda sizde alkişlayacaksınız burakı nasılsa
    Cevapla
  • fatih yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    burak yılmaz cok guzel işler yapacak önemli olan beşiktaşımızın başarısı
    Cevapla
  • karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa geçmiş olsun
    Cevapla
  • Mustafam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak şunu söyleyebilirim Şenol Güneş Trabzonsporu kurtarmak adına Beşiktaş a büyük kazık atmıştır elinde hiçbir kupa kalmamışken 33 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık imza nedir burada kimin çıkarı var fikret orman paralar nerede Şenol Güneş Onur kıvrakida al hatta TS borcunun bir kısmınida transfer et.yonetim kendi ayağına sıkmıştir Anlaşılan ikinci yarı konuşacağımiz konu taraftarın protestosu Qeresma Burak kavgası Burak'ın ofsaytlari
    Cevapla
  • vedat 5 yıl önce Şikayet Et
    beşktaş bitmiştir benim için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle