Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz açıklaması!

Şenol Güneş, Burak'a yönelik tepkileri bildiğini ancak başka seçenek olmadığını söyledi. Beşiktaş taraftarının bu konulardaki hassasiyetini anladığını ancak başarıya da ihtiyaç olduğunu belirten Güneş'in açıklamaları da basına sızdı.

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz açıklaması!
Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz açıklaması!
GİRİŞ 02.01.2019 09:02 GÜNCELLEME 02.01.2019 09:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış


4 Ocak'ta resmen başlayacak transfer dönemi öncesi Beşiktaş Yönetim Kurulu ile Teknik Direktör Şenol Güneş bir araya geldi. 31 Aralık 2018 günü öğlen saatlerinde gerçekleştirilen toplantının en önemli gündem maddesi golcü konusuydu. Beşiktaş Yönetimi, elindeki seçenekleri Şenol Güneş'le paylaştı ve üzerinde derin müzakereler yapıldı.

Kuşkusuz toplantıda öne çıkan isim Burak Yılmaz'dı. Beşiktaş Yönetimi'nin uzun süredir temasta olduğu ve anlaşmaya vardığı Burak Yılmaz için en büyük çekince taraftarların tepkisiydi. Bu konuda duyulan rahatsızlık ve riskler masaya yatırıldı.

SOKAĞA ATACAK PARAMIZ YOK

Şenol Güneş, Burak'a yönelik tepkileri bildiğini ancak başka seçenek olmadığını söyledi. Beşiktaş taraftarının bu konulardaki hassasiyetini anladığını ancak başarıya da ihtiyaç olduğunu belirten Güneş şu yaklaşımı ortaya koydu: 

"Ara transferde daha önce aldığımız golcülerin durumu ortada. Beşiktaş'ın milyon dolarlarını riske atacak bir mali ortam da yok. Bugünün şartlarında bizim için en iyi seçenek Burak Yılmaz. Hem ligi hem takımı tanıyor hem de tecrübesiyle bu sorumluluğu taşıyacak en güçlü kişilik. Benim tercihim kesinlikle Burak Yılmaz'dan yana."

BUGÜN RESMİ AÇIKLAMA OLABİLİR

Güneş'in bu tavrı üzerine Burak Yılmaz'la anlaşan yönetim, Trabzonspor cephesiyle uzlaşmazlıkları çözmek için harekete geçti. Dün gayri resmi şekilde süren görüşmelerin, bugün resmiyete dökülmesi bekleniyor. 

Trabzonspor Yönetimi'nin bu konudaki yaklaşımı, "Alacaklarını bıraksın, gitsin" şeklide. Karadeniz ekibi sözleşmesini feshetmek için daha fazla işi yokuşa sürme yanlısı değil. Burak Yılmaz da kafasında bitirdiği Trabzonspor'la bağlarını kopartmak için maddi anlamda fedakarlığa hazır olduğu belirtiyor. Yıldız oyuncu yarın başlayacak Belek kampı kadrosunda yerini alacak. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 21
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sana fikret orman yazıklar olsun sana şenol güneş..ya bu yönetim yaşlı oyuncuları satması gerekirken gidip üste bir yaşlı ve sakat oyuncu daha alıyorsun genk maçını çok çabuk unuttun hoca kendi sahamızda bize 4 salladılar neden ? bir düşün bakalım aç bak oyuncuların yaşlarına...
    Cevapla
  • kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen hocam al şu adamı da kurtar bizi, hem trabzona, hem beşiktaşa faydan olsun
    Cevapla
  • crm 5 yıl önce Şikayet Et
    ne fedakarlınından bahsediliyor, adam takımı ikiye böldü, milli takımda olduğu gibi,( Fatih Terimin haklılığı bir kez daha tescillendi) kaç maç oynamış, aldığı parayı önce vicdanına sorgulatsın bakalım vicdanı ne diyor...
    Cevapla
  • fırat kalkanı 5 yıl önce Şikayet Et
    aldığın golcülere şans vermedin vagner love aldığın zaman ligde en çok gol atan forvetti adam yedek kulübesinden mi gol atacak başarı beklentimiz yok artık şenol hocadan bu kafayla milli takımı da yakar emekli olsun en iyisi.
    Cevapla
  • minber 5 yıl önce Şikayet Et
    bir beşiktaşlı olarak şenol güneşin vasat bir teknik adam olduğunu ilkgünde söylemiştim bugünde burak yılmaz gibi bir futbolcuyu istemesiyle bunu tescillemiş oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle