Burak Yılmaz transferinde mutlu son yakın!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devre hazırlıklarına 3 Ocak'ta Antalya'da start verecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Burak Yılmaz transferinde mutlu son yakın!
Burak Yılmaz transferinde mutlu son yakın!
GİRİŞ 01.01.2019 09:58 GÜNCELLEME 01.01.2019 09:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Şenol Güneş'in iki sezondur ısrarla istediği Burak Yılmaz transferinde bu kez imza aşamasına kadar gelen siyah-beyazlılar, Trabzonspor Yönetimi ile son pürüzleri gidermeye çalışıyor.

 

 

Transferde sorun ise, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan alacaklarının Beşiktaş, Trabzonspor ve Burak Yılmaz arasında nasıl pay edileceği olarak belirtildi.

Trabzonspor'dan alacağı olan 700 bin Euro'dan vazgeçen golcü oyuncunun, kalan paranın ise iki takım arasında konuşulmasını istediği öğrenildi.

 

 

Burak'ın vazgeçtiği rakamdan sonra geriye 1.2 milyon Euro'yu bulan alacağın da Beşiktaş ile bordo-mavili kulüp arasında pay edilmesiyle transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Kesin anlaşma bu şekilde sağlanırsa Trabzonspor, Burak'a borcu olan 1.9 milyon Euro'nun 1.3 milyon Euro'sundan kurtulacak ve Beşiktaş da Burak'a 600 bin Euro ödeyerek transferi gerçekleştirecek.

Beşiktaş ile pürüz yaşamayan ve diğer tüm şartlarda anlaşma sağlayan 33 yaşındaki golcünün transferinin Antalya kampına yetiştirilmesi planlanıyor.

Burak transferi geçtiğimiz sezonda da bitme aşamasına gelmiş ancak son anda Beşiktaş'ın çekilmesiyle transfer gerçekleşmemişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • adana 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar çok Boş boş konuşan var onu istemiyoruz bunu istemiyoruz siz kimsiniz ya sezon başında bu adam alınsaydı şimdi Avrupa kupalarında var olurduk ligde var olurduk ama elde ne var 0 para yok. Avrupa’da desen. Ligde desen zaten yoksun seneyede bir yerlere gitmek için yukarda olmak lazım şuan en iyi şartlarda Burak var
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    biz boş konuşuyoruz varmı itirazın bunu alan bjk tarafrarına ihanet demektir istemiyoruuuuuzzzzz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz!!!!
    Cevapla
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak Yılmaz’ı istemiyoruz
    Cevapla
  • Ronaldo 5 yıl önce Şikayet Et
    2 yil oynar golcumüz yok parada yok Burak iyidir iyi
    Cevapla
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktöre ve taraftara elini kolunu sallayan futbolcu gol kralı olsa ne olur? Kaldı ki var sistemiyle Burak ancak sol açık oynar. En uçta oynarsa maç başı 4-5 ofsayta takılır. Böyle düşünüyorum...
    Cevapla
  • Sadri 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak nerede oynarsa oynasın 4-5 ofsayt sadece ilk yarıda yakalanır, zaten 6 atak yaparsın işte o kalan 1 atakta da Allah sabır versin durumu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle