Beşiktaş'a dudak uçuklatan Vida teklifi!

Pepe'yla anlaşan Monaco, partner olarak Vida'yı almaya çalışıyor. Ligde zor durumda olan Fransız kulübü Beşiktaş'a 12 milyon euro (72,6 milyon TL) bonservis teklif etti.

Beşiktaş'a dudak uçuklatan Vida teklifi!
Beşiktaş'a dudak uçuklatan Vida teklifi!
GİRİŞ 28.12.2018 11:19 GÜNCELLEME 28.12.2018 11:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

284 milyon euroluk kadro değerine rağmen Fransa Ligi'nde can çekişen ve sondan ikinci sırada bulunan Monaco, savunmasını güçlendirmek için gözünü Beşiktaş'ın süper ikilisine dikti.

 

 

Fransız ekibinin Siyah-Beyazlı kulüple yollarını ayıran Pepe'yle prensipte anlaştığı biliniyor. Ancak Monaco bununla da yetinmedi ve Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Vida'nın peşine düştü.

Monaco'nun, Vida'yı transfer etmek için Beşiktaş'a tam 12 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu, Siyah-Beyazlı yöneticilerin de satışa sıcak baktığı belirtiliyor. Şenol Güneş de onay verirse yıl başından sonra Vida imzayı atacak.

 

 

EN ÇOK GOL YİYENLERDEN BİRİ

Guingamp'ın hemen üstünde Fransa Ligi'nde 19. sırada bulunan Monaco şu anda tehlike çemberinde adeta can çekişiyor. 18. sıradaki Dijon'un 3 puan gerisinde ve 13 puanda bulunan Monaco'nun averajı da eksi 12. Kalesinde gördüğü 29 golle, Fransa'nın en çok gol yiyen takımlarından biri olan Monaco, Vida ve Pepe'yle bu sorunu çözeceğine inanıyor. Fransız ekibinin menajerler aracılığıyla yürüttüğü görüşmelerin yıl başından sonra başkanlar düzeyinde yapılması ve el sıkışılması bekleniyor.

TEMMUZ AYINDA DA İSTEMİŞTİ

Monaco'nun Vida aşkı yeni değil. Dünya Kupası'ndan sonra da Fransız ekibi Hırvat yıldızı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcamış ancak Beşiktaş o dönem önerilen 12 milyon euroluk teklifi kabul etmemişti. Şimdi kulübün içinde bulunduğu mali sorunları aşmak için de Vida'yı satıp, kaynak yaratılması planlanıyor. Fransızlar'ın saygın gazetesi olan L'equipe de geçen Temmuz ayında Monaco'nun, Domagoj Vida'yı almak için çok çalıştığını ancak girişimlerin başarısız sonuçlandığını yazmıştı. Hırvat yıldızın Beşiktaş'la 2022'ye kadar sözleşmesi var. (Akşam)

YORUMLAR 4
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Orman vidayı satar klübe verdiği parayı alıp cebine koyar sonrada chp den beşiktaş belediye başkanı olur - gelsin hortum gelsin rant
    Cevapla
  • Fiko Para Nerede 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani şu sezon başında 40 milyon - 50 milyon euro dedikleri Vida mı? Bu gidişle kilosu 2.5 liraya nalburlarda satılacak :)
    Cevapla
  • fhthty 5 yıl önce Şikayet Et
    PARALARI İNEK içti...
    Cevapla
  • dost 5 yıl önce Şikayet Et
    eğer gerçekse hiç düşünmeden satılmalı
    Cevapla