'Stadyum yaptın diye hükümranlık mı olacak!'

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi.

'Stadyum yaptın diye hükümranlık mı olacak!'
'Stadyum yaptın diye hükümranlık mı olacak!'
GİRİŞ 27.12.2018 11:35 GÜNCELLEME 27.12.2018 14:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış


Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde;

 

 

Beşiktaş yönetimi, “Kalmak istiyorsan kal” diyor Şenol Güneş’e. Böyle okunabilir. Olumlu bir şeyler olsun diye yapılan hamle olarak görülebilir. Yönetimin içinde hocayı istemeyenler vardı deniyordu. Fikret Orman’ın da zaman zaman acaba dediğini söylemiştik. Şenol Güneş’in, sözleşmenin maddi tarafıyla ilgili itirazları olduğunu biliyoruz. Bir de Şenol Güneş’in milli takım isteği… Ne amaçlanıyor? Bu, daha önce Türkiye’de görülmüş bir şey mi? Böyle bir açıklama daha önce görüldü mü? Çok hatırlamıyorum. Yapılan açıklamada Şenol Güneş yok. Olumlu bir pencereden bakmak gerekir. Beşiktaş’ın elindeki en önemli aletinin Şenol Güneş olduğunu düşünüyorum.

"Stadyum yaptın, ekonomiyi bir yere getirdin diye hükümranlık mı olacak?"

 

 

Stadyum yaptın, ekonomiyi bir yere getirdin diye hükümranlık mı olacak? Fikret Orman o kadar çok ben dedi ki… Kongre o kadar hızlı öne alındı ki. Birileri karşısına elbette çıkabilir. Demokrasi adına faydası var. Çünkü Fikret Orman da öyle geldi. Neyse ki kimse babadan gelmiyor. Fikret Orman da o şekilde gidecek. Orman’ın Beşiktaş tarihine elbette olumlu tarafları kadar olumsuz tarafları da olacaktır. Süleyman Seba'yı da tribünler yolladı. Demokrasiden kimse korkmasın.

"Ozan Tufan yanılgılarımdan biridir"

Ersun Yanal, Tolgay’ı ayağa kaldırır, Şenol Güneş de Ozan’ı hayata döndürür düşüncesi var. Ama ben iki oyuncudan öyle bir sinyal görmüyorum. Ozan kaç hocayla yapamadı? Ozan’dan çok yüksek beklentim vardı. “Arjantin’de olsaydı Real Madrid peşine düşerdi” demiştim. O dükkanın ürünü olsaydı öyle olurdu demiştim. Ozan’ın hayata dönmesi, benim de kariyerim açısından önemli olabilir (gülerek). Yanılgılarımdan biridir. Şenol Güneş’i suçluyorum bu konuda. Beni kandırdı.

YORUMLAR 7
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben fenerbahçeliyim... Demirkol Sayın Ormana bunları diyorsa, Sayın Aziz Yıldırım başkana söylemesi gerekenlerden dolayı 2-3 sefer hapis yatması gerekirdi... Hatırlatıyorum ben fenerbahçeliyim... demokrasi taaa 20 yıldır fenerbahçeye lazımdı ki ligin ilk yarısını tarihinin en kötü durumunda bitirmesin...
    Cevapla
  • Vn.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozâna allah akıl versin daha yolun başında kendisini bitirdi ben şöhret oldum dememeliydi dahada üst hedefi olmaliydi ama malesef
    Cevapla
  • adamindibi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben bu adamin futbol bilgisini hic asvip etmiyorum Hangi futbol gecmisine ve tecrubesine gore Yorum yapabiliyor
    Cevapla
  • Turko 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki her dediği tutuyormuş gibi.Türkiyede sabah ne yediğini hatırlamayan zatı muhteremler bile hala yorumcu
    Cevapla
  • M.ALI 5 yıl önce Şikayet Et
    daha iyisi mi gelecek .....istersen sen aday ol mehmet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle