Canlı yayında duyurdu! 5-6 oyuncu...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV'de katıldığı canlı yayında devre arasında 5-6 oyuncu ilr yolların ayrılacağını açıkladı.

Canlı yayında duyurdu! 5-6 oyuncu...
Canlı yayında duyurdu! 5-6 oyuncu...
GİRİŞ 25.12.2018 19:49 GÜNCELLEME 25.12.2018 20:28
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış


Pepe'nin ayrılığı ile ilgili konuşan Orman, "Pepe para alamadığı için gitti dediler. Ayrılırken açıkladık işte, 103 bin euro alacağı var. Evinin kirası, maç başıları ve maaşı dahil olmak üzere. Maaşından 50 bin euro alacağı var. Yıllık maaşı ne kadardı? 4,5 milyon euro. Pepe'nin babasıyla alakalı bir sağlık problemi vardı. Biz sezon sonunda ayrılacaktık, sezon ortasında ayrılmasını konuştuk, doğruydu. Devre arasında 5-6 oyuncu daha ayrılacak" dedi.

 

 

Bir revizyon hazırlığında olduklarını kaydeden başkan, "Hedefi olan, ruhunu sahada veren, kaçmayan, sahada mücadele eden bir takım görmek istiyorum. Bir oyuncuya para veriyorsunuz, oyuncu paramı alamıyorum diyor. Sahaya bakalım, sahada konuşalım. Biz ağzı konuşan değil, ayakları konuşan oyunculara para ödüyoruz. Beşiktaş yeni bir sayfa açacak ve sahada yüreğini koyacak oyuncular olacak" ifadelerini kullandı.

"MİNİMUM 3 OYUNCU ALACAĞIZ"

 

Devre arası transferinden de bahseden Fikret Orman: "5-6 futbolcuyla yolları ayıracağız. Minimum 3 futbolcu alacağız. Bir veya ikisi savunmacı olacak. Sonrasına da bakacağız.' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    ucuz paraya pahalı futbol
    Cevapla
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Defans cok kotu vıdayı satın 1 tane saglam golcu kalecıde vasat her mac hata yapıyor oguzhan tolgay laıç bunlardada ıs yok
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın kalecisi Karyus hiç güven vermiyor. İkincisi Beşiktaş'ın hava toplarını forvetlerin önüne kafa ile indirebilecek bir oyuncusu dahi yok. Daha önemlisi randımanlı golcüsü hiç yok. Defans hattı iyi oyunculardan kurulu ama oyuncuların birbirleriyle uyumu yok. Bu yoklar Beşiktaş'ı hem Avrupadan etti, hem de şampiyonluklardan uzaklaştırdı. Beşiktaş'a acilen iyi bir kaleci, forvetlerin önüne topu kafa ile indirebilecek hava hakimiyeti iyi bir pasör ve randımanlı bir forvet lazım. Beşiktaş bunları yapabilirse lige yeniden ortak olur. Yoksa ligi ilk 10 içerisinde ancak bitirir.
    Cevapla
  • objektif 5 yıl önce Şikayet Et
    kulübü kapat oldu olacak
    Cevapla
  • mst 5 yıl önce Şikayet Et
    bu gidişle şeno güneşide satacaklar. çıkar biz oynarız artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle