Love'un menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olan Vagner Love için menajeri Evandro Ferreira'dan transfer açıklaması geldi.

Love'un menajerinden transfer açıklaması
Love'un menajerinden transfer açıklaması
GİRİŞ 24.12.2018 19:46 GÜNCELLEME 24.12.2018 19:46


Sezon başından beri Beşiktaş'tan ayrılıp Brezilya'ya döneceği iddia edilen Vagner Love için menajeri Evandro Ferreira'dan flaş açıklamalar geldi.

Brezilya'da Torcedores sitesine konuşan Ferreira, ''Her transfer döneminde Vagner Love ile haberler ortaya atılıyor. Basında birçok haber çıkıyor ama Love'ın Beşiktaş ile sözleşmesi var. Şu ana kadar hiçbir resmi teklif almadık.'' dedi.

''AYRILMA İHTİMALİ VAR, KARAR VERMEDİK''

Tecrübeli forvetin Beşiktaş'tan ayrılma ihtimalinin de olduğunu söyleyen Evandro Ferreira, ''Vagner Love'ın ayrılma ihtimali var. Ancak gerçekten ayrılması halinde nereye gideceğine dair bir karar vermedik. Çok karışık bir durum. Söylenildiği gibi Türk basınına hiç konuşmadım. Onlar kendiliğinden haber çıkartıyorlar. Beşiktaş ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı ve ayrılacağını söyleyen kendisi değil, Beşiktaş yöneticisi.'' diye konuştu.

AHMET KAVALCI AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Kulübü A takımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ''Love ayrılacak isimler arasında yer alabilir. Bir türlü takıma uyum sağlayamadı. Hocamızın raporu doğrultusunda son kararımızı vereceğiz.'' şeklinde konuşmuştu.