Beşiktaş'ta çifte sakatlık şoku! İlk yarıdan...

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştığı maçın henüz başında sakatlanan Dorukhan Toköz oyuna devam edemedi. İlk yarının sonlarında sakatlanan Adriano da kenara gelmek zorunda kaldı.

Beşiktaş'ta çifte sakatlık şoku! İlk yarıdan...
Beşiktaş'ta çifte sakatlık şoku! İlk yarıdan...
GİRİŞ 22.12.2018 19:51 GÜNCELLEME 22.12.2018 20:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta son haftalarda gösterdiği performansla beğeni kazanan ve kadrodaki yerini sağlamlaştıran Dorukhan Toköz, Kasımpaşa maçının hemen başında şanssız bir sakatlık yaşadı.

 

 

Maçın 3. dakikasında gol atan Dorukhan, gol sevinci sırasında sakatlık geçirdi. Büyük bir üzüntü yaşayan Dorukhan, hakem Cüneyt Çakır'ın VAR'dan golü geçersiz saymasının ardından ise ikinci şoku yaşadı.

Dorukhan'ın dizinde ciddi bir şekilde ağrı hissettiği ve bu nedenle oyundan çıktığı belirtildi. Sedyeyle soyunma odasına götürülen genç futbolcu, tedavisinin ardından yürüyerek yedek kulübesine geldi.

 

 

Acı içinde oyundan çıkan Dorukhan'ı Necip Uysal teselli etmeye çalışırken genç futbolcunun yerine Ryan Babel oyuna dahil oldu.

ADRİANO DA DEVAM EDEMEDİ

43. dakikada Popov'a faul yaparak sarı kart gören Adriano, bu pozisyonda sakatlık yaşadı. Tedavisi yapılan yıldız futbolcu oyuna devam edemedi. Adriano'nun da yerine 45+1'de Fatih Aksoy oyuna girdi.

YORUMLAR 5
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Senol günes istifa et istifaaaa neden kimse söylemiyor
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne istifası be kardeşim sanki Galatasaray ve Fenerbahçe Beşiktaştan daha mı iyiler? Şenol hoca bu takımı düzeltecek ben buna inanıyorum.
    Cevapla
  • Çarşı 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'a karşı nedense herkes kasap gibi sert oynuyor.Bu yeni değil son 50 senedir aynı.Elbette bir takımın yönetimi diğerleri gibi kapı arkası dolap çevirmez,şike-teşvik primi nedir bilmezse,her yenilgisinde azgınca terbiyesiz şekilde herkesi tehdit edemezse daima hakkı yenilir.Kasımpaşa aynı sertliği FB veya GS'ye yapsa ilk yarıda en az 2 kırmızı 4 sarı kart görürdü.İkinci yarıdada onlar 3 beleş gol atar,farklı yendik diye öğünürdü.Adaletsizlik bitmeden bir şey düzelmez.
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak yazıyorum, sen önce elle çevirilen gole abartılı bir şekilde sevin ondan sonra da bu sebeple kendini sakatla. Güleyim mi yoksa ağlıyayım mı.
    Cevapla
  • alim 5 yıl önce Şikayet Et
    evet şenol rakip gs olmayınca cüneyt ortada maç yönetiyor bakalım maç sonu soyunma odasında neyi avladığını söyleyeceksin
    Cevapla