'Maç sonuçlarına göre taraftarlık olmaz'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek, "Maç sonuçlarına göre taraftarlık olmaz. Bu camia bizim camiamız. Hep birlikte sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.

'Maç sonuçlarına göre taraftarlık olmaz'
'Maç sonuçlarına göre taraftarlık olmaz'
GİRİŞ 22.12.2018 14:26 GÜNCELLEME 22.12.2018 14:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fikret Orman, Vodafone Park'ta "Beşiktaş JK Şeref Turu" adıyla gerçekleştirilen stadyum turu etkinliğine katılmak için İstanbul'da bulunan Çankırı Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle Akatlar No 1903'te kahvaltıda bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orman'ın, "Hayatım Beşiktaş camiasının içinde geçti. İşimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Büyük zorlukları geride bıraktık. Beşiktaşlılık iyi insan olmaktır. Maç sonuçlarına göre taraftarlık olmaz. Bu camia bizim camiamız. Hep birlikte sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Orman, etkinliğin ardından dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR 4
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Mac sonuclarina göre watan hainligi yapip halki birbirine karsi kiskirtmayi iyi bilirsiniz senolyanla sen tiyatrocular
    Cevapla
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bazı taraftarlarımız iyi gün dostuna benziyor. Takımımız yenilince Yöneticilerimiz, hocalarımız, oyuncularımız üzülmüyorlar mı, Üzülüyorlar ama gemiyi terk etmiyorlar. Bu nedenle bizlerde madem ki Beşiktaşlıyız o halde iyi günde , kötü günde gemiyi terk etmek yok.
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim öfkemiz maç sonuçları ile alakalı değil. Son zamanlarda yürütülen saçma sapan transfer politikası ve gereksiz ile yetersiz futbolcu alınımı. Cenk, fabri, marcelo ve taliscanın gitmesi takımı resmen öldürdü, bunun acısı çabuk çekilmesi tesadüf de değil, çünkü diğer futbolcuları aşırı derecede olumsuz etkiledi.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence olur, sonuçta maçları keyif almak için izliyoruz biz de insanız. Her hafta strese girip üstüne tonla para ödeyip bir de iyi futbol ve bir miktar başarı beklemeyelim mi?
    Cevapla