Benteke'den Beşiktaş'a kötü haber!

Beşiktaş devre arası transfer çalışmalarına başlarken Belçika'dan kötü haber geldi. Geçen günlerde kiralık olarak Beşiktaş'a önerilen Christian Benteke'nin siyah-beyazlılara transferinin sadece spekülasyon olduğu kaydedildi.

Benteke'den Beşiktaş'a kötü haber!
Benteke'den Beşiktaş'a kötü haber!
GİRİŞ 19.12.2018 14:45 GÜNCELLEME 19.12.2018 14:46

Beşiktaş, bir yandan kadrosunda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmaya başlarken diğer yandan ise transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Alvaro Negredo'nun satışından sonra santrforlarından verim alamayan Beşiktaş'ın gündemine yeni isimler gelirken geçen günlerde Belçikalı Christian Benteke'nin siyah-beyazlılara önerildiği öne sürülmüştü ancak Belçika'dan kötü haber geldi.

Belçika'da yayın yapan Het Laatste Nieuws gazetesi, bu haberlerin sadece spekülasyondan ibaret olduğunu ve Beşiktaş'ın Benteke'yi kiralayamayacağını belirtti. Crystal Palace'ın sözleşmesinin bitimine 18 ay kala Benteke'yi kiralamaya yanaşmadığı belirtildi.

 

 

Bu sezon 17 maçta 15 puan toplayarak Premier Lig'de 15. sırada yer alan Cyrstal Palace'ta sakatlıklarla da boğuşan Benteke, sadece 4 maçta forma giyebildi. (Habertürk)