Quaresma'dan ayrılık açıklaması! "Hiçbir zaman..."

Ricardo Quaresma parasını alamadığı için ayrılma kararı veren Pepe'ye saygı duyduğunu ancak kendisinin asla ekonomik sebeplerden dolayı ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Quaresma'dan ayrılık açıklaması! "Hiçbir zaman..."
Quaresma'dan ayrılık açıklaması! "Hiçbir zaman..."
GİRİŞ 19.12.2018 09:31 GÜNCELLEME 19.12.2018 09:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, mali problemler nedeniyle takımdan ayrılırken, gözler benzer sorunlar yaşayan diğer yabancılara çevrildi. Kuşkusuz bunların başında da Pepe'nin vatandaşı olan Quaresma geliyordu.

Yaklaşık 5 aydır maaşını tam olarak alamadığı iddia edilen Quaresma'nın gelişmeler hakkında dostlarına şu yorumu yaptığı iddia edildi: "Daha önce de benzer sorunlar yaşandı. Ancak Beşiktaş'tan ayrılmayı ben hiçbir zaman aklımdan geçirmedim. Yaşadığım sıkıntılı dönemlerde bu takım ve taraftar bana sahip çıktı. Burada yeniden doğdum. İki şampiyonluk ve çok özel duygular yaşadım.

TARAFTARI SEVİYORUM

Taraftarı çok seviyorum. Beşiktaş'ın bende ayrı bir yeri var. Transfer görüşmelerinde de Beşiktaş'tan çok daha iyi teklifler olmasına rağmen tercihimi bu kulüpten yana kullandım. Bundan da pişman değilim.

YORUMLAR 6
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni eleştirenler utansın. Onlar beşiktaşlı olamazlar ve senin oyununu kıskananlardır. Sen de bizim için çok özelsin be KRAL
    Cevapla
  • Can Dere 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz beşiktaşlılar da seni seviyoruz Q7
    Cevapla
  • @7@ 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    adam bu adam adamm
    Cevapla
  • mustafa laz 5 yıl önce Şikayet Et
    misyonun bitmiş Beşiktaşta bari iyi olarak kal yada topu oyna gönüllerde yaşa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle