Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Ljajic Ocak'ta...

Ekonomik krizde olan Beşiktaş'ın 6.5 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan ve yıllık 3 milyon euro maaş alan Adem Ljajic'i Ocak ayında Torino'ya geri döndüreceği iddia edildi.

Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Ljajic Ocak'ta...
Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Ljajic Ocak'ta...
GİRİŞ 18.12.2018 19:32 GÜNCELLEME 18.12.2018 19:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son 1 yılda 36.5 milyon euro bonservis geliri elde eden ve 4.3 milyon euroluk bonservis harcaması yapan Beşiktaş'ta Pepe'nin ardından yaprak dökümü sürüyor.  Kulübü ekonomik anlamda rahatlatmak için arka arkaya hamleler yapan Beşiktaş Yönetimi, Pepe'nin ardından Tolgay Arslan ve Quaresma ile ayrılık kararı aldı ve Babel ile de sözleşme görüşmeleri için masaya oturdu.

Beşiktaş için asıl bomba iddia ise İtalyan basınından geldi. İtalyanlar, Beşiktaş'ın sezon başında 6.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile kiralanan Adem Ljajic'in Ocak ayında Beşiktaş tarafından gözden çıkartılacağını ve yeniden Torino'ya döneceğini iddia etti. Ekonomik olarak krizde olan Beşiktaş'ın 3 milyon euro maaş alan ve diğer oyuncular arasında rahatsızlık yaratan Adem Ljajic'i gözden çıkarttığını ve Torino'ya dönmesi için görüşmelere başladığını iddia eden Torino kulübüne yakın medya kaynakları, Torino teknik direktörü Walter Mazzarri'nin de Ljajic'in geri dönüşüne sıcak baktığını ifade etti.

6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Adem Ljajic, Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayammış ve siyah-beyazlı forma altında çıktığı 16 maçta 2 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. (Sporx)

YORUMLAR 5
  • Sivasssipor 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün yabancı futbolcular gönderilmelidir.3 milyon yuroya takım kurulur takım.yazık o kadar dövizi bunlara yediriyorlar.sanki Avrupa'dan kupa getiriyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru hamle çok yumuşak kalıyor orta sahada
    Cevapla
  • Bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Taliscanın yerini dolduramadı gitsede olur bize maliyeti az Talisca gibi maç çevirecek biri lazım
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Adem den çok umutluyduk ama beklediğimiz gibi çıkmadı. Kötü demek için erken ama bize daha iyisi lazım.
    Cevapla
  • Nasil 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yıllık 3 milyon euro alacak futbolcu değilde yerine kim gelecek çok merak ediyorum
    Cevapla