Menajerinden ayrılık açıklaması! 'Anlaşmamız zor'

Beşiktaş'la sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ryan Babel'in menajeri Winnie Haatrecht, Siyah-Beyazlı kulüple anlaşamadıklarını açıkladı.

Menajerinden ayrılık açıklaması! 'Anlaşmamız zor'
Menajerinden ayrılık açıklaması! 'Anlaşmamız zor'
GİRİŞ 18.12.2018 15:44 GÜNCELLEME 18.12.2018 15:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona erecek olan Ryan Babel'in menajeri, Hollandalı futbolcunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kasım ayında Babel'in sözleşmesi hakkında Beşiktaş ile görüştüklerini belirten Haatrecht, anlaşmaya varamadıklarını ifade etti.

"Beşiktaş şapkadan tavşan çıkarmadığı sürece anlaşmamız zor"

Sezon sonunda Babel'in sözleşmesinin biteceğine dikkat çeken Haatrecht, "Beşiktaş şapkadan tavşan çıkarmadığı sürece anlaşmamız zor." diyerek devre ara transfer döneminde yıldız futbolcunun takımdan ayrılabileceğini açıkladı.

Beşiktaş'ın Babel'in sözleşmesinin feshedileceği haberlerini yalanlayan Haatrecht, Babel'in sözleşmesinin sonuna kadar Beşiktaş'a odaklanacağını ve hedefinin Hollanda ile Avrupa şampiyonası'na katılmak olduğunu ifade etti.

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 5
  • mustafa laz 5 yıl önce Şikayet Et
    sana yakışan Kasımpaşa da 2000 000 tl oyna yada defol git
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Acikca diyorki ben sene sonu bedava gidecegim.
    Cevapla
  • Sezgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Defolun gidin
    Cevapla
  • Fatih Kilic 5 yıl önce Şikayet Et
    Besiktastaki aldigi maasi hic bir avrupa kulubu vermez anca çin yada araplar verir o parayi oraya gidersede milli takima almazlar bu menajerlerin oyunu bu akilli olun oyuna gelmeyin.
    Cevapla
  • Dede Babel 5 yıl önce Şikayet Et
    Örnek var Birsürü gidenler Beşiktaş ı arar pişman olur. Almeyda mesela. Aklımıza kim gelirse. Sana kimse Beşiktaş un verdiği parayı vermez dede
    Cevapla