Vodafone Park'ta nefes kesen maç!

Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

GİRİŞ 16.12.2018 21:01 GÜNCELLEME 17.12.2018 09:24
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış


Vodafone Park'ta hakem Halil Umut Meler'in düdük çaldığı maçta Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maç 2-2 sona erdi.

Trabzonspor 45+1'de Rodallega, 47'de Nwakaeme'nin golleriyle 2-0 öne geçti. Beşiktaş 57'de Onazi(kendi kalesine) ve 90+6'da Mustafa Pektemek'in golleriyle skoru 2-2'ye getirdi.

 

Bu sonucun ardından Beşiktaş ve Trabzonspor puanını 26'ya çıkardı. Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacakken, Beşiktaş ise deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 2

Stat: Vodafone Park 

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İbrahim Çağlar Uyarcan

Beşiktaş: Karius, Necip Uysal (Dk. 46 Gökhan Gönül), Medel, Vida, Adriano, Hutchinson, Dorukhan Toköz, Quaresma (Dk. 46 Caner Erkin), Ljajic, Lens, Güven Yalçın (Dk. 82 Mustafa Pektemek)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Toure, Novak, Onazi, Sosa (Dk. 64 Hasan Batuhan Artarslan), Yusuf Yazıcı (Dk. 84 Amiri), Abdülkadir Ömür, Nwakaeme (Dk. 74 Ekuban), Rodallega

Goller: Dk. 45+1 Rodallega, Dk. 47 Nwakaeme (Trabzonspor), Dk. 57 Onazi (Kendi kalesine), Dk. 90+6 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 45 Dorukhan Toköz, Dk. 78 Ljajic, Dk. 78 Caner Erkin (Beşiktaş), 90+2 Pereira (Trabzonspor)

YORUMLAR 44
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Akşamki maç için Beşiktaş'ın sezon başından beri çıkardığı en güzel maç diye biliriz. Eğer Trabzonun kalecisi gününde olmasaydı Beşiktaş bu maçı 4 ya da 5-2'ki kazanabilirdi. Bu arada Beşiktaş'ın yeni kadrosu hızlı hucuma çok çabuk çıkabiliyor. Ben Ocak arası Beşiktaş'ın tam manasıyla düzelip eski Beşiktaş olacağına inanlardanım. Önümüzdeki haftada Beşiktaş çok zorlanacak. Çünkü Kasımpaşa'da ligin flaş ekiplerinden.
    Cevapla
  • dev maç mış 5 yıl önce Şikayet Et
    dev maça 30 bin kişi gelmiş bizim antremanı daha fazla kişi izliyor
    Cevapla
  • B.J.K 5 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca ortalığı bulandırmadan gideceksen git.
    Cevapla
  • rcevahir 5 yıl önce Şikayet Et
    bjk jimnastik gol atana kadar 7 dk uzat 9 dk oynat bize son korneri kullandırma hakemlere de VAR koyacaksın.. futbol bi daha göüzelleşsin.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Belli Acısı çıkmamış 4-0
    Cevapla
  • Ali kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonların kupası müzesinde olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle