Quaresma: Bunun için herkesten özür dilerim!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde İsveç temsilcisi Malmö'ye 1-0 yenildiği maçta kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı taraftarlardan özür diledi.

Quaresma: Bunun için herkesten özür dilerim!
Quaresma: Bunun için herkesten özür dilerim!
GİRİŞ 15.12.2018 14:27 GÜNCELLEME 15.12.2018 14:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye 1-0 yenildiği maçta kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Ricardo Quaresma, Beşiktaş taraftarlardan özür diledi.

 

 

Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Quaresma, "Arkadaşlar, hayatım boyunca her zaman oynadığım takım için elimden geleni yapmaya çalıştım. Son maçta da topu kazanmak için savaştım, mücadele sonrasında kırmızı kartla oyun dışına gönderildim. Bunun için herkesten özür dilerim. Şimdi önemli olan önümüzdeki Trabzonspor maçı için birlikte olmamız ve sizlerin bu takıma destek vermeye devam etmeniz. Birlikte zaferlere ulaşacağız" dedi.

 

 

YORUMLAR 7
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma senin icinde yolun sonu gorundu.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    defol git bi ya yap yap özürdilerim dileyince geri gelmiyo git artık istemiyoruz seni
    Cevapla
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Biliyoruz çok hırslısın.Bu hırs seni zirveye çıkarttığı gibi hırsına yenik düştüğün zaman da hem kendine hem de seni sevenlere zarar veriyor. Bu nedenle hiç bir zaman hırsına yenik düşme.Sana çok ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • SporSever 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana diyorum ki; akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun. Özür dileyecek harekette bulunmaz isen özür dilemek zorunda kalmazsın. Verdiğinden çok kaybettiriyorsun farkında bile değilsin.
    Cevapla
  • Ne demek 5 yıl önce Şikayet Et
    Olur mu efendim biz özür dileriz. Tabii bu olayı hemen unutup Trabzon maçına bakalım. Altı üstü elendik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle