Şenol Güneş'ten uyarı! 'Bunun yasını tutmak...'

Malmö yenilgisinin yasını tutmanın kendilerine bir şey kazandırmayacağını belirten Şenol Güneş, "Eğer toparlanmazsak elimizde kalanı da kaybederiz. Lige dört elle sarılmalıyız. Hadi ayağa kalkın" dedi

Şenol Güneş'ten uyarı! 'Bunun yasını tutmak...'
Şenol Güneş'ten uyarı! 'Bunun yasını tutmak...'
GİRİŞ 15.12.2018 10:26 GÜNCELLEME 15.12.2018 10:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden ve büyük bir şok yaşayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş ve yönetim, takımı toparlamaya çalışıyor.

 

 

Malmö maçının ardından hemen Trabzonspor karşılaşmasına konsantre olmak zorunda olan futbolcularını uyaran Güneş, şu mesajları verdi: "Kaybettiğimiz için hepimiz üzgünüz. Ancak bunun yasını tutmak bize bir şey kazandırmaz. Tam tersine elimizde kalanı da yitirmemize neden olur. Şu an tek seçeneğimiz var. Lig şampiyonluğu. Ona dört elle sarılmalıyız."

İŞLER DAHA DA KÖTÜYE GİDER

 

 

Trabzonspor maçı bizim ligde ağırlığımızı hissettireceğimiz bir mücadele olacak. Kazandığımız takdirde camianın üzerindeki bu olumsuz havayı da dağıtabiliriz. Aksi halde işler hepimiz için daha da kötüye gider. Bu ağır bir yük ama siz de bu yükü kaldırabilecek karakterde ve güçlü oyuncularsınız. Haydi toparlanın ve ayağa kalkın. Birbirimize kenetlenirsek her şeyi başaracak potansiyelimiz var. Sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da toparlanın.

BAŞKA ÇAREMiZ YOK KAZANACAĞIZ

Şenol Güneş'in birçok maçta stoper oynattığı Medel, Şili basınına konuştu: Sözleşmemin bitimine 1 yıl kaldı, ne olacağını göreceğiz. Ben her zaman merkezde oynamayı daha çok seviyorum. Bunu hocam da biliyor. Ancak burada zaman zaman stoperde oynamak durumunda kaldım. Hafta sonu Trabzon maçını kazanmalıyız, başka çaremiz yok. (Akşam)

YORUMLAR 5
  • Aksarayli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam istifa etmeyi dusunuyomusunuz
    Cevapla
  • musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence siz en başta kaybetmişsiniz ne takım oyunu ne disiplin ne özgüven nede İnanç hiçbiri kalmamış takımı deneme tahtasına çevirdin ama ilk onbiri seçemedin. Şenol hoca siz bu saatten sonra takıma zarardan başka bir şey veremezsiniz yönetim bunu görmek istemiyor ama görünen köy kılavuz istemez.
    Cevapla
  • SENOL FRANCE 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten tur atlasaydik fazla gidemezdik kodromuz sıfır güçlü takımlar var sonra .sampiyon olalım. bir iki iyi transferlerle. şampiyonlar liginde fırtınalar gibi eski Beşiktaş gelir. sağlık olsun kartalım
    Cevapla
  • Ahmet Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Elinizdeki oyuncu grubu ile şampiyon olmanız çok zor. Son haftaya kadar bile gitmeniz olası gözükmüyor. Başakşehir, Kasımpaşa, Trabzonspor takım olarak oturmuş durumda. Diğer takımlarda böyle bir durum söz konusu değil. Bu yıl Şampiyonluk yarışı devre arası transferlerini doğru yapanlar arasında geçecektir.
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    devre arasında transfer yapılır yeğen iskelet kadrosu en oturmuş mantalitesi olan bir takım bjk rahat ol sen düzelir herşeyyy
    Cevapla