Quaresma'dan VAR açıklaması!

Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, Galatasaray galibiyetinin ardından konuştu. İşte Ricardo Quaresma'nın sözleri.

GİRİŞ 02.12.2018 23:04 GÜNCELLEME 03.12.2018 08:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ın Portekiz yıldızı Ricardo Quaresma, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri derbi karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyetle ilgili konuşan Ricardo Quaresma, "Bizim için önemli maçtı. Kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Daha fazla gol atabilirdik ama istediğimizi aldık. Önümüze daha iyi ve moralli bakmak için kazanmak güzel. Şampiyonluk için adım adım ilerleyerek mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum." dedi.

Derbi karşılaşmasındaki VAR kararlarının sorulması üzerine Quaresma "VAR işini yapan insanlar var. Bizim penaltımız verildi, Galatasaray'ın penaltısı iptal edildi. Benim golüm iptal edildi, ofsayt olduğu söylendi. Bu yönden bakarsak, VAR işini yapıyor." yanıtını verdi.

Transfer iddialarına cevap veren Quaresma "Şu anda sadece önümüzdeki maçları düşünüyorum. Ben buradaki görevimi icra edeceğim, görevim biterse, bu o zaman konuşulacak bir şey." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçı katletti cüneyt Gs bu sene operasyonla karşı karşıya
    Cevapla
  • sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    he he
    Cevapla
  • Bir yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    yav he he gs operasyon yapılıyo amma abartınız ya geçen hafta tamam da bu hafta gs berbat oynadı erende sağolsun golcumü penaltıcımı ne iş yaptığı belirsiz golcümüz yok defans gelene geç diyo ne bekliyorsunuz gs dan valla darılmayın ama birşey biliyorumki ilk yarı sonuna kadar gs bir cacık olmaz
    Cevapla