Şenol Güneş kızdı! "Yorumlarınıza dikkat edin"

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş kızdı! "Yorumlarınıza dikkat edin"
Şenol Güneş kızdı! "Yorumlarınıza dikkat edin"
GİRİŞ 02.12.2018 22:56 GÜNCELLEME 02.12.2018 22:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış


Maçtan önce yayıncı kuruluş BeINSports'ta kadroyu değerlendiren Tümer Metin, Tugay Kerimoğlu ve Önder Özen'e göndermelerde bulunan Güneş, "Kazanmak önemli ama nereden baktığınıza bağlı. Neyi kazandık? Maçı kazandık. Çok yoğun bir yolculuktan geldikten sonra bugün bu maçı kazanmak çok önemli. Arkadaşların hevesi var, Türk futbolu adına herkes bir şeyler yapmak istiyor. Biriyle ilgili suçlamalar yaparken, dikkat etmek gerekir. Oynayan oyuncular, oynamayan oyuncular, Bunları bilmemiz lazım, konuşurken dikkatli olmak lazım" dedi.

Teknik konularda yorum yaparken herkesin dikkatli olmak zorunda olduğunu ifade eden Güneş, "Maçtan önce öyle bir görüntü vardı ki, herkes bana mesaj attı. Lens'in oynaması mucizeydi, oynatmak istemezdim. Töre ve Gönül dün ter idmanına çıktı, Atiba ya da Love ile başlayabilirdim, Medel ve Quaresma beklediğimin daha altında oynadı. Necip ve Dorukhan çok dinamikti. Bizim kazanmamız kimseyi rahatsız etmesin. Öncelikle bunu bilelim. Bazen yorum yaparken, teknik adamları yok etmek adına yorum yapmamak lazım. Bizden küçük insanlar, futbolculuk yaptılar ama her şeyi yok etmek için yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. Bazen siyah ve beyaz yoktur, bazen gri vardır. Kamuoyunda bazı şeyler yanlış anlamlandırılıyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 13
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet ben de çok şasırdım Tümer metin ve diğerlerinin yorumlarina ama maç sonrası kızarmışlardır!!!
    Cevapla
  • KARTAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın bu camia için fazla dürüstsün bu medya ve bu yorumculara bak allah aşkına herkes futbol profösorü
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    bırak senol gunes bırak bu takımı
    Cevapla
  • akıl küpü 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih efendi bence seb Beşiktaş'ı bırak herkes rahat etsin
    Cevapla
  • Aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence de bıraksın, fenerin ve gs nin dayanacak gücü kalmadı. Bjk son 4 senedir duman etti bunları.
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Kralsın be hocam seni çekemiyorlar Kıskananlar çatlasın bilmezler ki Şenol Hoca aynı kadroyla Hem Ankaragücü'nü yendi hem de 2-0 geriye düştüğü Sarsburg maçını kazandı.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan şenol tüpçünün sayesinde yıldızın parladı be. elinden tuta tuta buraya getirdiler. İki gün sonra başlarsın ağlamaya stat içinde yuvarlanmaya.
    Cevapla
  • bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    şenol hocaya mı yazdıkların? yazıkkk. o ne imPARAtor gibi para için ağlar ne de çalınan TAÇ için ağlar. onun temiz futbol.
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    bjk nin geçen yıl şampiyonlar ligi de balondu, seri başı monaca gruptan çıkamadı, el ele 2. tura çıktığınız porto ve bjk ikisine de 5 salladılar, ondan sonra gruplarda rekor yersen tabi...
    Cevapla
  • Mutlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyonlar liginde Kim elinden tuttu, onuda bi soyle bakalim
    Cevapla
  • mistik49 5 yıl önce Şikayet Et
    futboldan anlamadan yorum yapanlara sinir oluyorum. bu adam senin ülkenin görmediği ve muhtemelen göremeyeceği başarıyı yaşattı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle