Derbide tartışmalı karar!

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın 38. ve 44. dakikasında sarı-kırmızılı futbolcular penaltı bekledi.

Derbide tartışmalı karar!
Derbide tartışmalı karar!
GİRİŞ 02.12.2018 21:15 GÜNCELLEME 02.12.2018 21:23
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış


Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın 38. dakikasında sarı-kırmızılı futbolcular penaltı bekledi. 

Beşiktaş ceza sahasında meşin yuvarlak ile buluşan ve vuruşunu yapan Eren Derdiyok'a Medel'in müdahelede bulunduğunu iddia eden sarı-kırmızılı futbolcular, Çakır'dan penaltı bekledi. Pozisyonun ardından VAR odası ile görüşen Çakır, Medel'in müdahalesinin nizami olduğuna karar vererek aut atışına hükmetti.

ÇAKIR BİR KEZ DAHA VAR'A GİTTİ

Bu pozisyondan 4 dakika sonra Beşiktaş ceza sahasında Medel'in uzaklaştırmak istediği top, kısa mesafede Vida'nın eline temas etti. Pozisyonun ardından Çakır bir kez daha VAR'a gitti ve pozisyonu inceleyerek "devam" kararı verdi. Çakır'ın bu kararının ardından sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesindeki teknik heyet ve futbolcular büyük bir itirazda bulundu.

DENİZ ÇOBAN: KESİNLİKLE PENALTI DEĞİL

FIFA kokartlı eski hakem Deniz Çoban, Vida - Medel pozisyonunda Galatasaray'ın penaltısını yorumladı; "Vida pozisyonu kesinlikle penaltı değil! VAR bu pozisyona müdahale etmemeliydi. El açık bile olsa, doğal konumda. Mesafe çok kısa, Vida,nın elini kaçırma vakti yok "Beklenmeyen top", kendi arkadaşından geliyor"

ERMAN TOROĞLU: PENALTI DEĞİL

Erman Toroğlu ise bu iki pozisyonu şu şekilde yorumladı; ""Eren Derdiyok'un penaltı beklediği pozisyonda, topa vurdu, top auta gitti ve sonra rakibe vurdu. Penaltı değil. O topa vurmasa, gitmeye çalışsa, penaltı olacak zaten. Galatasaray'ın penaltı beklediği 2. pozisyonda, Beşiktaşlı futbolcu vurdu, Beşiktaşlı oyuncunun top koluna çarptı. Vida elini isteyerek mi açıyor, top istemeden mi çarpıyor? Oraya dikkatli bakacaksın." (Sporx)

 

 

YORUMLAR 53
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    maçta gs ın verilmeyen 2 net penaltısı var, ayrıca medel e 25. dakikada 2. sarı karttan kırmızı kart, dk 40 da adriano direk kırmızıdan atılması gerekirdi. bjk nin attığı penaltı öncesindeki çift vuruş resmen komediydi...
    Cevapla
  • penaltı değil 5 yıl önce Şikayet Et
    penaltı değil çünkü top kaleye giderken eline çarpmıyor. farklı yöne doğru top gidiyor ve kısa mesafede olduğu için eline çarpıyor
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak galibiyeti hak etmedik bence maçın hakkı beraberlikti.
    Cevapla
  • Gokhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs agliyor ama var olmasa haksiz bi mac olacakti Sonuc tam tersi olacakti Ozaman rahat edeceklermiydi acaba
    Cevapla
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    eğer varsa vicdadına bir sor bakalım maçta gs ın verilmeyen 2 net penaltısı var, ayrıca medel e 25. dakikada 2. sarı karttan kırmızı kart, şu haliyle senin vicdanın rahatmı
    Cevapla
  • çorumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeliyim. maçı en tarafsız izleyenlerden olarak söylüyorum , hoca güzel maç yönetmiş. vidanın pozisyonuna penaltı diyenler basketbolla ilgilensinler. beşiktaşı hiç sevmem ama doğruya doğru.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle