UEFA açıkladı! Beşiktaşlı yıldıza büyük onur

Beşiktaşlı Jeremain Lens ​UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın futbolcusun seçildi.

UEFA açıkladı! Beşiktaşlı yıldıza büyük onur
UEFA açıkladı! Beşiktaşlı yıldıza büyük onur
GİRİŞ 30.11.2018 17:37 GÜNCELLEME 30.11.2018 17:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


UEFA Avrupa Ligi'nde 5'inci haftanın en iyi 11'inde Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve Beşiktaşlı Jeremain Lens de yer aldı.

UEFA, 5'inci hafta grup maçlarının en iyi 11'ine giren oyuncuları açıkladı. F Grubu'nda İtalyan temsilcisi Milan'ın Lüksemburg ekibi Dudelange'i 5-2 yendiği maçta 90 dakika sahada kalan ve takımının üçüncü golünü kaydeden 24 yaşındaki Çalhanoğlu ile I Grubu'nda Beşiktaş'ın Norveç deplasmanında 2-0 geriden gelerek 3-2 kazandığı Sarpsborg mücadelesinde iki gol atan Hollandalı Lens, haftanın 11'ine seçildi.

Haftanın 11'i şöyle:

KALECİ: Tomas Koubek (Rennes), SAVUNMA: Mitchell Weiser (Bayer Leverkusen), Zakhar Volkov (BATE), Jules Kounde (Bordeaux), Andreas Ulmer (Salzburg), ORTA SAHA: Emile Smith Rowe (Arsenal), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Bruno Fernandes (Sporting Lizbon), Jeremain Lens (Beşiktaş), FORVET: Abdoulay Diaby (Sporting Lizbon), Callum Hudson-Odoi (Chelsea).

LENS HAFTANIN OYUNCUSU

UEFA Avrupa Ligi'nde 5'inci haftanın en iyi 11'inde yer almasının ardından Beşiktaşlı Lens, haftanın en iyi oyuncusu seçilerek 2 kez onore edilmiş oldu.

YORUMLAR 3
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim Lens . Başarılarının devamını dilerim.
    Cevapla
  • toklumenli 5 yıl önce Şikayet Et
    Insallah iyi bir müsterisi cikar
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi gencler bir el ativerinde Lens kazansin bakalim.
    Cevapla