Babel taraftarla tartıştı! 'Artık susun'

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Ankaragücü maçı sırasında kendisine sosyal medyadan tepki gösteren taraftara "Artık susun" diye cevap verdi.

Babel taraftarla tartıştı! 'Artık susun'
Babel taraftarla tartıştı! 'Artık susun'
GİRİŞ 25.11.2018 12:35 GÜNCELLEME 25.11.2018 12:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyen Ryan Babel, maçın oynandığı sırada sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

 

 

Bu sezon başında Brezilya'nın Corintians takımı ile temasta bulunan ancak transferi son anda yatan Ryan Babel, bu sezon iyi performans sergileyemedi.

Hollandalı futbolcunun maaşına zam istediği ancak yönetimin bu isteğine cevap vermemesinde dolayı geçtiğimiz sezonki performansından uzak kaldığı da gelen haberler arasından.

 

 

Son olarak Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilen Babel, siyah-beyazlı takımın Ankaragücü ile oynadığı mücadele sırasından Beşiktaşlı taraftarlarla Twitter'da atıştı.

TWİTTER'IN ARKASINA SAKLANIP KONUŞUYORSUNUZ

Hollandalı oyuncu, Beşiktaşlı bir taraftarın, "Oğuzhan, Tolgay, Babel ve tripleri gitti, en azından formanın değerini bilen genç Güven, Dorukhan geldi durum bu... babel, Oğuzhan, Tolgay, triplerinizi bırakıp geliyorsanız gelin, işinizi yapın. Ya da BURASI BEŞİKTAŞ, sizsiz de mutluyuz GÖRÜN." şeklindeki mesajına, "Bence Twitter hesabının arkasına saklanıp fazla konuşuyorsunuz" şeklinde cevap verdi.

"YAZIK YOK SUSUN"

Aynı hesaptan buna karşılık yazık diye bir cevap gelirken, Babel "Yazık yok, sadece susun" diye mesaj yolladı. Babel ayrıca, Mustafa Pektemek ve Necip'in daha fazla kredisi olması gerektiğini söylerken, bir taraftara "Sadece gençlerle savaşı kazanamazsın, bunu Arsenal'e sor." cevabını ver.

YORUMLAR 3
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'a ne oldu;Cenk'in satılması sonrası geriye kalan yıldızlar maddi anlamda yeterince doyurulmadı,özellikle de Babel gibi oyuncu küstürüldü bu futbolcu takımı çok sırtladı fakat emeği verilmedi.Defansta Pepe ile Vida tam bir fiyasko çıktı. Karıus halen daha güven vermiyor.En önemlisi'de gelen paralar nerede bunun hesabı sayın Orman'dan sorulmalıdır.Şampiyonlar liginden 212 trilyon geldi nerede...satılan futbolculardan gelen trilyonlar nerede...seyirci ve tv gelirleri nerede...sayın Orman geldiğinde kulübün borcu 900 milyon TLydi şimdi olmuş 2 milyar TL.
    Cevapla
  • SporSever 5 yıl önce Şikayet Et
    Seninle ve senin gibilerle de kazanamıyorsak, gençlerle kaybetmeye razıyız. Kendini beğenmiş edasıyla yanıt vereceğine aldığın parayı hak etmeye çalış. Unutulanlardan olma
    Cevapla
  • oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Babel haklı
    Cevapla