'Fikret Orman'ın sözleri Babel için üzücü...'

Babel'in menajeri Haatrecht, yeni kontrat için görüştükleri Başkan Fikret Orman'dan gelen, "Bizim şartlarımıza uymayan kim olursa olsun ismine bakmayıp yollarımızı ayıracağız" restine cevap verdi.

'Fikret Orman'ın sözleri Babel için üzücü...'
'Fikret Orman'ın sözleri Babel için üzücü...'
GİRİŞ 21.11.2018 10:03 GÜNCELLEME 21.11.2018 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel, menajeri aracılığıyla kulüple yeni kontrat pazarlıklarına başlamıştı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan menajer Winnie Haatrecht, "Beşiktaş'ın yaptığı teklif, bizim taleplerimizi karşılamıyor. Ryan, hak ettiği zamlı bir kontrat istiyor ve umarım Beşiktaş bunu bize verir. Aksi durumda oyuncum için yeni bir çözüm bulmamız gerekecek" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Haatrecht'in bu sözleri sonrasında önceki gün yönetimdeki kurmaylarıyla konuyu görüşen Başkan Fikret Orman, "Kulübün ekonomik durumu belli. Bizim şartlarımıza uymayan kim olursa olsun ismine bakmayıp yollarımızı ayıralım" demişti.

'Takıma kattıkları ortada...'

 

 

Başkan Orman'ın bu sözleri sonrasında Babel'in menajeri Winnie Haatrecht'ten yeni bir açıklama geldi. Haatrecht, Başkan'ın bu kararının kendilerini şaşırttığını itiraf ederek, "Ryan, Beşiktaş'ın en önemli oyuncularından... Takıma kattıkları ortada. Başkan Fikret Orman'ın sözleri, Babel için üzücü... Babel, Beşiktaş'ta oynamayı çok seviyor ve tek isteği kulübünün şampiyonluğa ulaşmasına yardımcı olmak..." ifadelerini kullandı.

Yönetimle yeni görüşme...

Babel'in menajeri Winnie Haatrecht'in, gelecek hafta İstanbul'a gelip Hollandalı futbolcu konusunda yeni sözleşme pazarlıklarına devam edeceği kaydedildi. Beşiktaş'tan 2.1 milyon Euro kazanan ve imza parasıyla birlikte seneliği 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık yeni kontrat talep eden 31 yaşındaki futbolcuya yönetim, son olarak mevcut maaşıyla 2+1 sezonluk sözleşme önermişti.

YORUMLAR 2
  • tarik 5 yıl önce Şikayet Et
    la olum bu adam 200 bine oynuyordu ispanyada
    Cevapla
  • Sezgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yillik 20 trilyon istiyor beyefendi git baska kulube sana 1milyon zor verirler lutfen git senin gibi futbolcu cok
    Cevapla