Beşiktaş'ta deprem! Oğuzhan-Gökhan...

Beşiktaş yönetimi, olağanüstü hal ilan etti ve takıma daha fazla eğilme kararı aldı. Şenol Güneş'ten ayrıntılı rapor istendi.

Beşiktaş'ta deprem! Oğuzhan-Gökhan...
Beşiktaş'ta deprem! Oğuzhan-Gökhan...
GİRİŞ 13.11.2018 15:23 GÜNCELLEME 13.11.2018 15:23
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ta performansı eleştirilen ve taraftardan tepki gören Oğuzhan Özyakup'un kaptanlığının alınması gündeme geldi. Yöneticilere göre başarılı oyuncu, kaptanlık baskısı altında istediği performansı gösteremiyor. Teknik heyet ve yönetim ortak bir karar alırsa Gökhan Gönül'ün yeni kaptan olması bekleniyor.

AYRILMAK İSTİYOR

Sivasspor maçında verdiği hatalı pas sonrası gole sebep olan ve ardından tribünlerin yoğun protestosu sonrası Şenol Güneş tarafından hemen oyundan alınan Oğuzhan Özyakup'un morali oldukça bozuk. Yıldız oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Ligde ve Avrupa'da bu sezon 19 maça çıkan Oğuzhan, 2 gol ve 5 asist yaptı

YORUMLAR 20
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    atiba yaşlandı oguzhan bitti
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım. Ama biraz öz eleştiri yapmak istiyorum. taraftarlarımızdan Milli takımı düşünen yok ne demişti Luçesku "arkadaş Milli takımdaki oyuncuları her hafta oynatacaksınız. Milli takımın geri olmasının sebebi Milli takıma seçilen oyuncuların kulüplerinde kadroya girememesi. demişti. Bu sebeptendir ki Milli takımın hatırı için Oğuzhan'a katlanmak zorundayız.
    Cevapla
  • KIRKiKi 5 yıl önce Şikayet Et
    ilk golüde kendi kalesine attı
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Baska takimda basarili ol ama Besiktastan git lutfen.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    paracıkları alırken iyide hakkını veremeyince kötü tabi. peki aldıklarınız ne olacak. bu takıma yatırım yapan taraftarın ta kendisidir. fiko gitsin takım düzelir. oğuzhan sirkelen artık. taraftar feda etti. topcularda etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle