Şenol Güneş'in menajeri konuştu! Kur farkı...

Şenol Güneş'in menajeri kur farkıyla ilgili haberleri yalanladı ve yönetimle Şenol Güneş arasında böyle bir görüşmenin olmadığını ifade etti.

Şenol Güneş'in menajeri konuştu! Kur farkı...
Şenol Güneş'in menajeri konuştu! Kur farkı...
GİRİŞ 23.10.2018 15:09 GÜNCELLEME 23.10.2018 15:55


Bugün basında "Şenol Güneş kur farkını istiyor, imzayı atmadı" şeklinde haberler çıkmasının ardından tecrübeli teknik adamın menajeri menajeri Deniz Türker bir açıklama yaptı.

Şenol Güneş'in menajeri Deniz Türker yaptığı açıklamada; "Şenol Güneş ile sabah beraberdim. Kendisine çıkan haberlerin güzel haberler olmadığını, sürekli yazılıp çizildiğini söyledim. Para gönderilmiş, para iade edilmiş gibi lafların olduğunu da hocaya ilettim. Bunların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Beşiktaş yönetimi ile  hoca arasında kur farkından dolayı bir ayarlama yapılması, kurun sabitlenmesi ile ilgili görüşme olmadı. Zaten büyük bir ihtimal hoca yarın bu konular ile ilgili basın açıklaması yapacak" diyerek sözlerini tamamladı. 

HABER NEYDİ?

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dövizden Türk Lirası’na geçiş kararının ardından bundan rahatsız olan Şenol Güneş'in Kulüpler Birliği’nin belirlediği 5.5 TL’lik Euro kurunu yetersiz bulduğu iddia edilmişti.