Negredo'dan itiraf! 'Guti Beşiktaş'a gelince...'

Beşiktaş'tan ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'ın yolunu tutan Alvaro Negredo, İspanya'da katıldığı bir radyo programında transfer sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Negredo'dan itiraf! 'Guti Beşiktaş'a gelince...'
Negredo'dan itiraf! 'Guti Beşiktaş'a gelince...'
GİRİŞ 20.10.2018 12:19 GÜNCELLEME 20.10.2018 12:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Negredo, ülkesinde yayım yapan Onda Cero Radyosu'ndaki El Transistor programında Siyah Beyazlılar'dan ayrılık süreciyle ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Rayo Vallecano'dan ciddi bir teklif gelmişti. Eski takım arkadaşım David Cobeno ile bu konu hakkında görüşmüştüm. Ancak bu transferin gerçekleşmesi çok zordu. Gerçekten beni istiyorlardı ama Vallecano'ya gitmem zordu. Önerdikleri maaşı kabul edemezdim. Ancak bu takım, benim için her şeyin başladığı yer ve kalbimde çok özel bir yere sahip. İki yıl boyunca Real Madrid'in genç takımlarında oynadığım doğru. Ancak kendimi Rayo Vallecano'nun oyuncusu olarak hissediyorum çünkü benim için her şey orada başladı. Vallecano'yla görüşmeler olumsuz sonuçlanınca Al Nasr'a transfer oldum. Guti, Beşiktaş'a yardımcı antrenör olarak geldiğinde benimle ilgili karar zaten verilmişti."

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 1
  • hknslh 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini o takımın oyuncusu gibi hissediyor ama verdikleri maaş azmış :) bu nasıl açıklamadır? işiniz gücünüz para!
    Cevapla